Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Κρίσιμα 48χρονος μετά από τροχαίο

Κρίσιμη παραμένει  η κατάσταση της υγείας του 48χρονου οδηγού ο οποίος τραυματίστηκε το βράδυ της Παρασκευής (22/12) σε τροχαίο ατύχημα στην Ορόκλινη και συγκεκριμένα στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας.

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη στις 20:51 το βράδυ στον δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας στην οδό Ιθάκης, όταν το διπλοκάμπινο όχημα που οδηγούσε 50χρονος , συγκρούστηκε σε διασταύρωση με το σαλούν όχημα του 48χρονου.
Από τη σύγκρουση ο 48χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ενώ στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε διασωληνομένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε πρώτη επέμβαση ενώ θα ακολουθήσει σήμερα το πρωί μία δεύτερη. Ο οδηγός δεν έφερε εγκάυματα αλλά τα τραύματα του προήλθαν μόνο από τη σύγκρουση.
Ο 50χρονος οδηγός του διπλοκάμπινου οχήματος στις 00:45 συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση. Στον 50χρονο διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 29 μιλιγκράμ αντί 22 που είναι το κανονικό. Ωστόσο στον τελικό έλεγχο αλκοόλης η ένδειξη ήταν 15 μιλιγκράμ.
Από τη σύγκρουση τα δύο οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.
Η Τροχαία Λάρνακας σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης διερευνάει το περιστατικό.