Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Πυροβόλησε την πρώην γυναίκα του και τον αδερφό της



Καλά στην υγεία του φαίνεται πως είναι ο 28χρονος που πυροβολήθηκε από τον πρώην γαμπρό του στο σπίτι της αδερφής του στο Παναιτώλιο Αγρινίου.





Όλα ξεκίνησαν όταν ο 44χρονος άντρας μετά από καβγά με την πρώην γυναίκα του, με την οποία έχουν δύο παιδιά, κρατώντας την καραμπίνα πυροβόλησε μέσα στο σπίτι δύο φορές προς το μέρος της 37χρονης και του 28χρονου την ώρα μάλιστα που τα δύο ανήλικα παιδιά του κοιμόνταν.

Ο 44χρονος δράστης αφού πυροβόλησε πρώην γυναίκα και κουνιάδο έφυγε από το σπίτι προς άγνωστη κατεύθυνση και οι Αρχές τον αναζητούν και θεωρούν θέμα χρόνου τη σύλληψή του. 

Μάλιστα η 37χρονη γυναίκα είχε κοντά της και τον μικρότερο αδερφό της για προστασία ο οποίος τραυματίστηκε από τα σκάγια της σφαίρας στο αυτί του και οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες με την κατάστασή του να μην εμπνέει καμία ανησυχία. 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας στην Αιτωλοακαρνανία, για τον εντοπισμό και την σύλληψη 44χρονου, σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοχρησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 44χρονος είναι γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής και παλιότερα έχει ασχοληθεί και με την αυτοδιοίκηση.


http://www.protothema.gr/greece/article/745805/agrinio-purovolise-tin-proin-gunaika-tou-kai-ton-aderfo-tis-eno-dipla-koimodan-ta-paidia-tou/