Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας στον Φαίδωνα


Νέα αξιολόγηση διέταξε ο Αρχηγός Αστυνομίας για λήψη επιπρόσθετων μέτρων ασφαλείας για την ασφάλεια του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος μετά την έκρηξη που σημειώθηκε νωρίς σήμερα στο όχημα της μητέρας του Δημάρχου Πάφου.

Σε σχέση με την υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες, που διαπράχθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα στην Πάφο, δόθηκαν άμεσα οδηγίες από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου για να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις έτσι ώστε να καταβληθεί κάθε προσπάθεια εξιχνίασης της υπόθεσης, ανέφερε με δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.
Ο κ. Αγγελίδης είπε πως μέχρι σήμερα λαμβάνονταν μέτρα για την ασφάλεια του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος στην βάση αξιολόγησης κινδύνου που έγινε με τα δεδομένα που υπήρχαν.
Παρόλα αυτά ανέφερε, ερωτηθείς σχετικά, όπως γίνεται σε κάθε περίπτωση που αλλάζουν τα δεδομένα , ο Αρχηγός Αστυνομίας έδωσε σήμερα οδηγίες στον αρμόδιο Βοηθό Αρχηγό για να γίνει, όπως είπε, νέα αξιολόγηση κινδύνου και να ληφθούν πρόσθετα μέτρα ασφαλείας.
Σημειώνεται ότι οι εξετάσεις συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς από το ΤΑΕ Πάφου και με την αξιολόγηση όλων των στοιχείων για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού στο όχημα της μητέρας του Δημάρχου Πάφου.


κυπε