Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Συγκλονιστικό. Πέθανε δύο χρόνια μετά το βιασμό της με σπασμένο κλαδί δέντρουΈζησε τον απόλυτο εφιάλτη. Κατάφερε να παλέψει και να επιβιώσει. Όμως δεν ήταν αρκετό! Μία νεαρή Ρωσίδα κατέληξε δύο χρόνια μετά τον άγριο βιασμό της με σπασμένο κλαδί δέντρου, καθώς η μάχη που έδωσε με τα τραύματά της δεν ήταν αρκετή, ώστε να ανακάμψει.Η 33χρονη Άννα Μπαρμίνα έδωσε τη γενναία μάχη της για δύο χρόνια. Το 2015, δέχθηκε επίθεση από τον 23χρονο Γκιζάρ Ζιγιανγκαρέεβ, ο οποίος τη βίασε με ένα σπασμένο κλαδί από δέντρο, ενώ πρώτα την είχε ακινητοποιήσει χρησιμοποιώντας φάρμακα και ναρκωτικές ουσίες.Ο βιαστής-τέρας κατά τη μεταφορά του στη δικαστική αίθουσα...

Οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν ότι τα γεννητικά της όργανα είχαν καταστραφεί σχεδόν ολοκληρωτικά. Θεωρήθηκε δε, θαύμα που η νεαρή γυναίκα δεν κατέληξε αμέσως, ενώ η μάχη της για δύο χρόνια εκτιμήθηκε ότι είχε υπερβεί κάθε ιατρικό δεδομένο.

Η Άννα Μπαρμίνα περιείλθε σε κατάσταση απόλυτου σοκ, έχασε 30 κιλά από το βάρος της και δεν κατάφερε ποτέ να βγει από το νοσοκομείο στο οποίο είχε εισαχθεί. 

Η 33χρονη ήταν το ένα από τα τέσσερα θύματα βιασμού του Ζιγιανγκαρέεβ, μόλις μία εβδομάδα μετά την αποφυλάκισή του το 2015, όταν εξέτισε την ποινή που του είχε επιβληθεί για βίαιη σεξουαλική συμπεριφορά σε κορίτσι της γειτονιάς που διέμενε. Το 23χρονο «τέρας», εκτός από το βιασμό, έκλεψε το λάπτοπ και το κινητό τηλέφωνο της Άννα, καθώς και ένα χρηματικό ποσό.

Ο ίδιος, σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει τις πράξεις του, υποστήριξε ότι είχε τρία ανήλικα παιδιά και μία ηλικιωμένη μητέρα να θρέψει. Σύμφωνα με δηλώσεις ενός αστυνομικού που συμμετείχε στην ανάκρισή του, ο βιαστής-τέρας δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για τις πράξεις του.
http://www.protothema.gr/world/article/745636/rosida-pethane-duo-hronia-meta-to-viasmo-tis-me-spasmeno-kladi-dedrou/