Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Ο Μητροπολίτης Πάφου και το Συμβούλιο Ευημερίας Ασθενών επισκέφτηκαν το ΓΝ Πάφου


Το μήνυμα της Γεννήσεως του Θεανθρώπου μετέφερε ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος από το Νοσοκομείο Πάφου.

Το Συμβούλιο Ευημερίας Ασθενών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου επισκέφτηκε το πρωί, ανήμερα των Χριστουγέννων το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και μοίρασε δώρα στους ασθενείς. Ο Μητροπολίτης Πάφου που συνοδευόταν από τα μέλη του Συμβουλίου Ευημερίας ασθενών ευχήθηκε όπως το νέο έτος στο οποίο μπαίνουμε σε λίγο να είναι και έτος απελευθέρωσης της πατρίδας μας.
Ο Μητροπολίτης Πάφου ανέφερε πως η γέννηση του Χριστού σηματοδοτεί την αγάπη του Θεού για τον άνθρωπο αλλά και ταυτόχρονα είναι ένα μήνυμα αγώνα για ελευθερία, προσθέτοντας πως, όπως μας ήρθε ο Χριστός για να μας ελευθερώσει από την καταδυναστεία του Σατανά , έτσι και εμείς οφείλουμε να αποτινάξουμε οποιονδήποτε ζυγό, είτε πνευματικής σκλαβιάς, είτε σκλαβιάς που αναφέρεται στην πατρίδα μας.
Για αυτό συνέχισε, “παίρνουμε και ένα μήνυμα εμείς οι Κύπριοι σήμερα ότι δεν πρέπει να δεχτούμε την κατοχή αλλά να προσπαθήσουμε να την καταργήσουμε για να είμαστε και άνθρωποι του Θεού” γιατί – όπως είπε- “πλαστήκαμε απ΄αυτόν ελεύθεροι”. Ευχήθηκε τέλος "Χρόνια Πολλά σ΄ όλους".
Η Έπαρχος Πάφου Μαίρη Λάμπρου, πρόεδρος του Συμβουλίου Ευημερίας Ασθενών Πάφου ανέφερε πως “ είμαστε και φέτος εδώ να ευχηθούμε χρόνια πολλά στους ασθενείς και καλή ανάρρωση και να προσφέρουμε κάποια συμβολικά δώρα”. Πρόσθεσε πως το Συμβούλιο Ευημερίας Ασθενών προσπαθεί πάντοτε να βοηθήσει το Νοσοκομείο με κάποιο μικρό εξοπλισμό από το ταμείο.
Εξάλλου σε δηλώσεις του ο Διευθυντής του ΓΝ Πάφου Σπύρος Γεωργίου ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και ελευθερία στον τόπο μας. 

κυπε