Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Τους τσάκωσαν για ναρκωτικά

Τριαντα-επτάχρονος και εικοσάχρονος συνελήφθησαν χθες από την Αστυνομία για υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια και συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος.


Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι γύρω στη μία και είκοσι χθες μέλη της Υ.ΚΑ.Ν., εντόπισαν τον 37χρονο να βρίσκεται στο αυτοκίνητο του σε ανοιχτό χώρο, πλησίον της κατοικίας 20χρονου.
Ο 37χρονος αναχώρησε από το σημείο με το όχημα του, έχοντας στην κατοχή του μία νάιλον σακούλα και ανακόπηκε στη συνέχεια από τα μέλη της Αστυνομίας για έλεγχο.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του 37χρονου, εντοπίστηκε ξηρή φυτική ύλη όμοια με κάνναβη, βάρους 2 κιλών περίπου. Ο άνδρας συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.
Γύρω στις 2.00μ.μ.ο  20χρονος, αναχώρησε από την οικία του οδηγώντας τη μοτοσικλέτα του και ανακόπηκε για έλεγχο από τα μέλη της Αστυνομίας.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, εντοπίστηκε μεταξύ άλλων αντικειμένων μικρή ποσότητα κάνναβης, για την οποία ο 20χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.
Ακολούθησε έρευνα και στην οικία του 37χρονου, όπου εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 150 γραμμαρίων, ένα φυτό κάνναβης, μικροποσότητα άσπρης σκόνης όμοιας με κοκαΐνη, άσπρη κρυστάλλινη ουσία, διαμορφωμένο θερμοκήπιο και διάφορα άλλα αντικείμενα.
Πηγή: ΚΥΠΕ