Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Δάγκωσε και έκοψε τον δεξιό όρχι του 51χρονου άνδρα της


Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της 26ης Δεκεμβρίου στην Ταϊχούνγκ της δυτικής Ταϊβάν, όταν ένας 51χρονος κάλεσε ασθενοφόρο, καθώς του είχε κοπεί ο δεξιός όρχις από τα γεννητικά του όργανα.

Κατά την διάρκεια της ερωτικής επαφής του Γανγκ με την γυναίκα του Χσιέχ, η 49χρονη έδειξε υπέρμετρο ζήλο στο δάγκωμα των γεννητικών οργάνων του άνδρα της με τον οποίων έχουν δύο παιδιά, με αποτέλεσμα να κόψει τελείως τον δεξιό όρχι.
Όταν έφτασε το ασθενοφόρο, βρήκε τον επισκευαστή αυτοκινήτων να περιμένει στην είσοδο, φορώντας μία ρόμπα και κρατώντας ένα μπολάκι στο οποίο είχε το κομμένο σημείο του σώματός του.
Αμέσως οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου του έγινε συρραφή στο σημείο, χωρίς ωστόσο να γίνει επανακόλληση του όρχι, καθώς υπήρχε σοβαρός κίνδυνος μόλυνσης.
Μάλιστα, μιλώντας στα ΜΜΕ της περιοχής, ο γιατρός Λι που ανέλαβε τον Γανγκ είπε πως φοβάται οτι τα γεννητικά όργανα του 51χρονου δεν θα μπορούν να γίνουν 100% λειτουργικά ξανά. Κάτι που στο μέλλον μπορεί να οδηγήσει σε υπογονιμότητα...