Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Δείτε γιατί φορτηγατζής ξυλοκόπησε το δήμαρχο Γερίου

Ο Δήμαρχος Γερίου διαπίστωσε το μεσημέρι ότι  οδηγός φορτηγού επιχειρούσε να ξεφορτώσει υλικά σε μη ενδεδειγμένο χώρο στο Γέρι. 

Ο Δήμαρχος αντέδρασε, καλώντας τον πολίτη να σταματήσει άμεσα τις παράνομες εργασίες.
Ωστόσο, ο οδηγός του φορτηγού φέρεται ν’ αντέδρασε έντονα και αφού λογομάχησαν έντονα, γρονθοκόπησε τον Δήμαρχο σε διάφορα σημεία του σώματός του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Παπαλαζάρου αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις Πρώτες Βοήθειες για τις απαραίτητες εξετάσεις.
Ο κ. Παπαλαζάρου, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, είναι καλά στην υγεία του και ήταν σε θέση να συνομιλήσει με συγγενείς, καθώς και μέλη του δημοτικού συμβουλίου που έσπευσαν στις Πρώτες Βοήθειες.
Στο νοσοκομείο διακομίστηκε προληπτικά και ο οδηγός του φορτηγού, χωρίς να υπάρχει κάτι ανησυχητικό για την υγεία του. Μάλιστα αφού εξετάστηκε από τους ιατρούς, προχώρησε σε κατάθεση στην Αστυνομία εντός του νοσοκομείου και αργότερα απολύθηκε. 
O Δήμαρχος Γερίου θα κρατηθεί προληπτικά για 24 ώρες εντός του νοσοκομείου. 
Σ' επικοινωνία που είχαμε με δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Γερίου, μας αναφέρθηκε ότι η συγκεκριμένη παράνομη δραστηριότητα, δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται. Αντιθέτως, όπως καταγγέλθηκε, η απόρριψη υλικών σε διάφορες περιοχές του Δήμου έχει καταντήσει βραχνάς για το Δήμαρχο αλλά και τους δημοτικούς συμβούλους.