Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Συνάντηση ΣΙΚΑΠ με τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο



Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου συνεχίζει τις συναντήσεις με τα πολιτικά κόμματα με σκοπό την άμεση προώθηση προς επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος.


Με τον το πρόεδρο της ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο συναντήθηκε σήμερα 26-12-2017 στην Πάφο το ΔΣ του Συνδέσμου ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου -  ΣΙΚΑΠ.

Τα προβλήματα που άκουσε ο κ. Σιζόπουλος  έχουν να κάνουν με το εργατικό δυναμικό, την κατοχύρωση του επαγγέλματος, την άδεια ποτού και εκπομπή μουσικής, το θέμα της μονάδας (10%) , την εξαγορά χώρων στάθμευσης,  αδειοδότηση Κέντρων Αναψυχής , τα ξενοδοχεία κλειστού τύπου, αλλά και θέματα γενικά ,για τον Δήμο Πάφου, όπως η απομάκρυνση πινακίδων και τεντών και η κατεδάφιση βοηθητικών χώρων. 

Ο κ. Σιζόπουλος  έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον στα σοβαρά προβλήματα του ΣΙΚΑΠ και ιδιαίτερα στο γεγονός ότι, σχεδόν όλα τα κέντρα αναψυχής της Πάφου δεν έχουν εξασφαλίσει άδεια ποτού, το θέμα της εκπομπής μουσικής και της αδειοδότης των κέντρων.  Δεσμεύτηκε να εξετάσει με το κόμμα του τα προβλήματα και να τα προωθήσει προς επίλυση στη Βουλή, ενώ ξεκίνησε από σήμερα κιόλας την διευθέτηση επαφών για να αναδείξει τα προβλήματα των κέντρων αναψυχής.  

Ο Σύνδεσμος των Κέντρων Αναψυχής Πάφου και Παγκύπρια συνεχίζει να ενημερώνει τα πολιτικά κόμματα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, στοχεύοντας στην άμεση επίλυσή τους.
Στη συνάντηση με τον κ. Σιζόπουλος έλαβαν μέρος ο αναπληρωτής πρόεδρος ΣΙΚΑΠ Μάριος Θεοδοσίου, ο ταμίας Δημήτρης Καλλής, ο αντιπρόεδρος Σπύρος Γεωργίου, το μέλος του συνδέσμου Αντώνης Χατζηκωστής και ο διευθυντής Πέτρος Κεχριώτης

ΣΙΚΑΠ




ΣΙΚΑΠ