Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Νεαρή Ελληνικής καταγωγής εξαφανίστηκε στο Λονδίνο

Έχει ύψος 1,55 και είναι ελληνικής και ρωσικής καταγωγής. Είναι αδύνατη και φοράει γυαλιά. Την τελευταία φορά που την είδαν φορούσε ένα κόκκινο φούτερ με κουκούλα, ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι και ασπρόμαυρα παπούτσια.


Μία 22χρονη ελληνικής καταγωγής εξαφανίστηκε στις 24 Δεκεμβρίου στο Λονδίνο όπου βρίσκονταν, στην περιοχή του Χαριγκέϊτ. 


Η 22χρονη Iuliana Tudos εθεάθη για τελευταία φορά την Παραμονή των Χριστουγέννων στην οδό Camden στις 8 το βράδυ (τοπική ώρα), μετά από μία έξοδο με τους φίλους της. Τούς είπε ότι ήθελε να πάρει το λεωφορείο για το σπίτι της στο Finsbury Park και ότι θα τους έβλεπε αργότερα σε άλλο σπίτι στο Ένφιλντ. Ωστόσο, δεν εμφανίστηκε εκεί ποτέ και τα ίχνη της χάθηκαν έκτοτε.  


Οι αστυνομικές αρχές αλλά και η οικογένειά της ανησυχούν ιδιαίτερα, καθώς δεν ήταν χαρακτήρας που εξαφανιζόταν για οποιοδήποτε λόγο

Η 22χρονη Iuliana έχει ύψος 1,55 και είναι ελληνικής και ρωσικής καταγωγής. Είναι αδύνατη και φοράει γυαλιά. Την τελευταία φορά που την είδαν φορούσε ένα κόκκινο φούτερ με κουκούλα, ανοιχτόχρωμο τζιν παντελόνι και ασπρόμαυρα παπούτσια. 

Επίσης, κρατούσε μία ασπρόμαυρη τσάντα η οποία έγραφε επάνω «Μαχόμαστε κατά των πειραμάτων σε ζώα». (“Fighting Against Animal Testing”)

Οι αρχές απευθύνουν έκκληση σε όποιον είδε ή γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία τηλεφωνικά ή στο Twitter.


http://www.protothema.gr/world/article/745346/agonia-gia-22hroni-ellinida-pou-exafanistike-sto-londino-/