Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Δείτε ποιοι βίαζαν 8χρονη στην Ινδία



Οργή, αποτροπιασμός, σοκ είναι μόνο μερικές από τις λέξεις που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς για την είδηση από την Ινδία που θέλει ένα αγόρι ηλικίας μόλις 6 ετών να είναι μέλος μιας ομάδας που για πέντε μήνες βίαζε ένα κορίτσι 8 ετών!



Στην αρρωστημένη ομάδα πέραν του 6χρονου συμμετείχαν άλλοι τρεις ανήλικοι, 9, 10 και 12 ετών, και ένας 18χρονος.



Τα βασανιστήρια του μικρού κοριτσιού αποκαλύφθηκαν όταν η 8χρονη παραπονέθηκε για πόνους στο στομάχι με αποτέλεσμα ο πατέρας της να την πάει σε γιατρό. 
«Ο πατέρας την πήγε στο γιατρο, ο οποίος μετά την εξέταση ζήτησε να έρθει στην κλινική και η μητέρα αφού κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. Όταν εμφανίστηκε και η μητέρα ο γιατρός τους αποκάλυψε ότι το παιδί τους είχε πέσει θύμα βιασμού» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στους Times of India.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το κορίτσι και τα πέντε αγόρια ζούσαν στην ίδια περιοχή ενώ με τους τέσσερις ανήλικους πήγαιναν και στο ίδιο σχολείο.

Όπως είπε στους αστυνομικούς η 8χρονη τα πέντε αγόρια την πήγαιναν σε ένα διαμέρισμα και εκεί ικανοποιούσαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους ακόμα και στην ταράτσα.

«Αρχηγός» της ομάδας ήταν ο 18χρονος ο οποίος ξεγέλασε το μικρό κορίτσι με δέλεαρ λίγα γλυκά ώστε να την παγιδεύσει στο διαμέρισμα και εκεί να της επιτεθούν και οι πέντε μαζί.

Τα πέντε αγόρια κατηγορούνται για βιασμό και αναμένεται να οδηγηθούν στο δικαστήριο.



http://www.protothema.gr/world/article/743937/agriotita-exahronos-katigoreitai-oti-viase-gia-pede-mines-ohtahroni-stin-india/