Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Τέσσερα άτομα κινδύνεψαν να καούν

Παραλίγο οικογενειακή τραγωδία στην Κακοπετριά χθες βράδυ. Τέσσερα άτομα κινδύνευσαν χθες, γύρω στις 21.20, όταν εντοπίστηκαν αναίσθητα και χρειάστηκε η άμεση παρέμβαση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ανήλικη κόρη εντόπισε αναίσθητη στο ισόγειο της οικείας της, την οικιακή τους βοηθό. Η ανήλικη επικοινώνησε άμεσα με τον θείο της, ο οποίος ζήτησε να μιλήσει με τον πατέρα της, ο λόγος του οποίου ήταν ασυνάρτητος και έτσι κατάλαβε ο συνομιλητής του ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.
Άμεσα κλήθηκε στο σπίτι Πυροσβεστική και Αστυνομία, οι οποίοι εντόπισαν τελικά 4 άτομα αναίσθητα. Μετά από σχετικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία, εντοπίστηκε ότι το φουγάρο της θέρμανσης υγραερίου που βρισκόταν στο υπόγειο της οικίας ήταν αποσυνδεδεμένο, με αποτέλεσμα να εισρέει μέσα στο σπίτι καυσαέριο, το οποίο έριξε σε λήθαργο τους ένοικους.
Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη νύχτα, εντός του σπιτιού βρίσκονταν καλεσμένοι, οι οποίοι ανέφεραν ότι ένιωθαν ζάλη και πονοκεφάλους. Και οι 4 νοσηλεύονται, εκτός κινδύνου, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.