Δευτέρα, 25 Δεκεμβρίου 2017

Τίναξαν στον αέρα το αυτοκίνητο της μητέρας του δημάρχου Πάφου


Εκρηξη βόμβας σημειώθηκε τα ξημερώματα στο όχημα της μητέρας του Δημάρχου Πάφου.
Η Αστυνομία Πάφου τέθηκε σε άμεση κινητοποίηση μετά από πληροφορία για έκρηξη σε όχημα στις 04:05 τα ξημερώματα ανήμερα των Χριστουγέννων που ήταν σταθμευμένο επί της οδού Αμαλιάδος. Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν ότι το όχημα είναι ιδιοκτησίας της Κοραλίας Φαίδωνος 66 ετών , μητέρας του Δημάρχου Πάφου και αυτό ήταν σταθμευμένο στην πυλωτή κάτω από την οικία της.

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου και Εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Μιχάλης Ιωάννου, ανέφερε πως συνεπεία της έκρηξης το μπροστινό μέρος του οχήματος καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ ζημιές έχουν προκληθεί και στην κατοικία.
Ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως από τις προκαταρκτικές εξετάσεις των πυροτεχνουργών φαίνεται ότι η έκρηξη οφείλεται σε αυτοσχέδια βόμβα η οποία περιείχε εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος.
Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και φρουρείται ενώ στο μέρος έσπευσαν και πυροτεχνουργοί για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.
Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς με την λήψη καταθέσεων από κατοίκους της περιοχής και με την συλλογή τεκμηρίων με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών και στην προσπάθεια της εξιχνίασης της υπόθεσης.
Σημειώνεται πως σε ανάρτηση του στο Facebook ο Δήμαρχος Πάφου αναφέρει πως “αυτοί που το έκαναν δεν θα καταφέρουν τίποτα”και πως “η θέληση παραμένει ανίκητη”.


κυπε