Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Χαμηλές οι θερμοκρασίες το βράδυ στην Κύπρο


Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.
 
Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες ψηλές νεφώσεις.
 
Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς και αργότερα τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός. Την Τετάρτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες ψηλές νεφώσεις.
 
Την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Παρασκευή, τοπικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και µεµονωµένη καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και τα ορεινά. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο.