Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Όλες οι εξελίξεις για την έκρηξη βόμβας στο αυτοκίνητο της μητέρας του Φαίδωνα


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την έκρηξη βόμβας, χθες τα ξημερώματα, στο αυτοκίνητο της μητέρας του δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος.

Πολλά πρόσωπα έχουν μεταβεί στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για ανάκριση στο πλαίσιο των ερευνών της Αστυνομίας για εντοπισμό των δραστών της χθεσινής βομβιστικής επίθεσης σε βάρος του οχήματος της μητέρας του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος.
Ερωτηθείς από το ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης για τις εξελίξεις απάντησε ότι στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης για την οποία έχει ήδη δώσει σχετικές οδηγίες ο Αρχηγός Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, όλα τα θέματα και πληροφορίες εξετάζονται με κάθε σοβαρότητα.
Στο μεταξύ κόμματα και φορείς με γραπτές τους ανακοινώσεις στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης προς την οικογένεια του Δημάρχου Πάφου, σημειώνοντας πως επιβάλλεται η εξιχνίαση του εγκλήματος από τις αρχές και η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.
Η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 4:00 χθες τα ξημερώματα, στο αυτοκίνητο της 66χρονης, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον υπόγειο χώρο στάθμευσης της οικίας της. Από την έκρηξη σημειώθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο όχημα.
Όπως διαπιστώθηκε η έκρηξη οφείλεται στην πυροδότηση αυτοσχέδιας βόμβας, η οποία περιείχε εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος. Από τη σκηνή η Αστυνομία συνέλεξε διάφορα τεκμήρια τα οποία απεστάλησαν για επιστημονικές εξετάσεις.

κυπε