Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

Τον έπιασαν με ένα κιλό κοκαϊνη

Συνελήφθη 22χρονος στη Λευκωσία, στην οικία του οποίου εντοπίστηκε 1 κιλό λευκής ουσίας που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη.

Στην οικεία του εντοπίστηκε επίσης ξηρή φυτική ύλη που μοιάζει με κάνναβη βάρους 7 γραμμαρίων, ενώ στην κατοχή του ιδίου εντοπίστηκε ξηρή φυτική ύλη που μοιάζει με κάνναβη, βάρους 80 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, στις 18.40 την Παρασκευή ομάδα μοτοσικλετιστών της Τροχαίας Αρχηγείου ανέκοψαν 22χρονο μοτοσικλετιστή στην περιοχή Λακατάμειας. Σε σωματική έρευνα στην οποία υπεβλήθη ο  22χρονος εντοπίστηκε στην κατοχή του η ξηρή φυτική ύλη που μοιάζει με κάνναβη, βάρους 80 γραμμαρίων και ο 22χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Στη συνέχεια διενεργήθηκε έρευνα στην οικεία του 22χρονου εντοπίστηκε άσπρη ουσία που μοιάζει με κοκαΐνη βάρους 1.028 γραμμαρίων και ξηρή φυτική ύλη βάρους που μοιάζει με κάνναβη, βάρους 7 γραμμαρίων.

Ο 22χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διερεύνηση από το επαρχιακό κλιμάκιο της ΥΚΑΝ Λευκωσίας, υπόθεση για παράνομη κατοχή απαγορευμένης ουσίας και παράνομή κατοχή απαγορευμένης ουσίας με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.