Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

Λεμέσια 2018


«Κάνε την άσκηση τρόπο ζωής»
Το OPAPLimassol 3on3 2018 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. 


Το παραθαλάσσιο γήπεδο καλαθόσφαιρας στο Μόλο Λεμεσού, που στήθηκε ειδικά για τις ανάγκες του OPAP Limassol 3on3 και του OPAP Limassol 3x3 Challenger, έκλεισε τις εργασίες του στις 17 Ιουνίου.

Μετά από 2 εβδομάδες όπου παίκτες αγωνίστηκαν στο OPAP Limassol 3on3 και OPAP Limassol 3x3 Challenger, βρήκαμε τον πρωταθλητή μας, την ομάδα Humpolec από την Τσεχία, που κέρδισε το 1ο εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο Πρωταθλημάτων στο Debrecen της Ουγγαρίας, στις 30-31 Αυγούστου. Η ομάδα που κέρδισε το 2ο εισιτήριο για το Debrecen ήταν η Liman από τη Σερβία.

Το παιχνίδι 3on3 που κάποτε θεωρήθηκε διεθνές αστικό παιχνίδι δρόμου, πρόσφατα ανακοινώθηκε ως ολυμπιακό άθλημα και θα κάνει το ντεμπούτο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020. Ο Ευριπίδης Μάνουλλος, συνιδρυτής και διοργανωτής, σχολιάζει: «Αυτή είναι η τέταρτη χρονιά που διοργανώνουμε το OPAP Limassol 3on3 και κάθε χρόνο γίνεται όλο και μεγαλύτερο. Ολοένα και περισσότερες ομάδες αγωνίζονται και το αθλητικό επίπεδο των παικτών σημειώνει νέα ύψη. Είμαι τόσο ευγνώμων όσο και περήφανος για όλα όσα έχουμε πετύχει με τους χορηγούς, την κοινότητα και φυσικά τους παίκτες. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που η Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε τελικά το 3on3 ως ένα από τα επίσημα παιχνίδια».

Οι νικητές του τουρνουά των δύο εβδομάδων ανά κατηγορία περιλαμβάνουν:
OPAP Elite Games - Liman 3x3 από τη Σερβία
Limassol 3on3 Corporate - KPK Performance από την Κύπρο
Limassol 3n3 Amateur - Red Machine από τη Ρωσία
So Easy Female - Saint-P από τη Ρωσία
Medochemie Wheelchair - Red Azines από την Κύπρο
So Easy Youth U12 - Pro-Ballers από την Κύπρο
So Easy Youth U15 - Kaimakla Power από την Κύπρο
So Easy Youth U18 - Bomba Squad από την Κύπρο
OPAP Limassol 3x3 Challenger - Humpolec από την Τσεχία
Dunk Contest - Arek "ArO" Przybylski από την Πολωνία
Φιλανθρωπικός Αγώνας - Γκολ Στη Ζωή κέρδισε τους Διοργανωτές και Φίλους με 10-9


Επιπλέον, το εκπαιδευτικό Καμπ είχε μεγάλη επιτυχία με δεκάδες μαθητές να έχουν συμμετάσχει από διάφορες αθλητικές ακαδημίες. Το σεμινάριο για τους διαιτητές από επισήμους της FIBA, ​​προσέφερε μεγάλη αξία στην κοινότητά μας, καθώς επίσης και η κλινική σε συνεργασία με το Δήμο Λεμεσού, το ΤΕΠΑΚ και την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όλες τις ομάδες που αγωνίστηκαν, ειδικά όσες ταξίδεψαν από το εξωτερικό για να λάβουν μέρος στο OPAPLimassol 3on3. Ειδικές ευχαριστίες απευθύνουμε και προς τους χορηγούς μας: ΟΠΑΠ Κύπρου, Medochemie, Cytamobile, Seat, PuzzleEntertainment, ScaffoldingSolutions, MyMall, TrustInsurance, Erdinger, NiveaMen, Cytavision, DigitalTree, 120ADVERTISING, PIK, Kanali 6 αλλά και τους επίσημους υποστηρικτές μας, Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού (KOA), Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΚΟΚ), Δήμος Λεμεσού - Λεμέσια, Συμβούλιο Τουρισμού Λεμεσού, Ιατρικές Υπηρεσίες και SotosOutdoor. Δε θα μπορούσαμε να οργανώσουμε ένα τέτοιο τουρνουά χωρίς  την ευγενική υποστήριξή τους» αναφέρει ο Συνιδρυτής και Διοργανωτής, Κωνσταντίνος Περεντός.
Για το σύνολο των αποτελεσμάτων του OPAPLimassol 3on3 για κάθε κατηγορία και OPAPLimassol 3x3 Challenger, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.limassol3on3.com
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@limassol3on3.com
Ακολουθήστε το Opap Limassol 3on3 στα Social Media: