Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Άγριος ξυλοδαρμός Βρετανού τουρίστα από ομοεθνή του


Στη σύλληψη 21χρονου τουρίστα, προχώρησε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τον χθεσινό σοβαρό τραυματισμό 24χρονου τουρίστα, στην επαρχία Αμμωχόστου. 


Συγκεκριμένα, τις πρωινές ώρες χθες, 24χρονος τουρίστας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, τραυματισμένος στο κεφάλι. Όπως διαπιστώθηκε έφερε υποσκληρείδιο αιμάτωμα στο κεφάλι. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου αφού υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, κρατήθηκε για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας. 

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι ο τραυματισμός του 24χρονου, προήλθε από επίθεση που δέχθηκε, από ομοεθνή του, τα ξημερώματα της Κυριακής 1ης Ιουλίου 2018, ενώ επέστρεφε στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στην επαρχία Αμμοχώστου. Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 21χρονου τουρίστα. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη, σήμερα, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.