Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Επί ποδός οι υγειονομικές υπηρεσίες του Δ. Γεροσκήπου για τον ευπρεπισμό της περιοχής


Έχουν εντατικοποιηθεί οι προσπάθειες για τον ευπρεπισμό και την καθαριότητα της δημαρχούμενης περιοχής Γεροσκήπου σύμφωνα με τον  Μάριο Νικήτα Υγειονομικό Λειτουργό του Δήμου Γεροσκήπου .

Σε δηλώσεις του  ο κ. Νικήτα ανέφερε πως οι υγεινομικές υπηρεσίες του Δήμου Γεροσκήπου έχουν εντατικοποιήσει τις εργασίες τους με την ολοκλήρωση του καθαρισμού των ανοικτών τεμαχίων γης οικοπέδων ενώ σε συστηματική βάση διενεργούνται ψεκασμοί και έλεγχοι κατά των εντόμων και τρωκτικών.
Πρόσθεσε μάλιστα πως ειδικά στο παραλιακό μέτωπο έχουν εντατικοποιηθεί τα προγράμματα καθαριότητας αλλά και οι έλεγχοι , αφού, όπως εξήγησε το παραλιακό μέτωπο φιλοξενεί χιλιάδες κόσμου ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο.
Ο κ. Νικήτα παραδέχτηκε πως παρά ταύτα τα παράπονα είναι καθημερινά σημειώνοντας πως για αυτό πρέπει η υπηρεσία να ανταποκρίνεται και να δίνει το παρών της σε οποιοδήποτε παράπονο δοθεί στην υπηρεσία ή στο Δήμο γενικότερα.
Ερωτηθείς σχετικά ο Υγειονομικός Λειτουργός του Δ. Γεροσκήπου ανέφερε πως το προσωπικό έχει μειωθεί παρά ταύτα καθημερινά δίνει τον αγώνα του για την καθαριότητα της Γεροσκήπου με τον καθαρισμό ξηρών χόρτων,  άγριας βλάστησης , κεντρικών αρτηριών ,του παραλιακού δρόμου , τις γειτονιές της Γεροσκήπου  και ανοικτούς δημόσιους και άλλους ευάλωτους χώρους.
Κάλεσε παράλληλα τους δημότες να αποκτήσουν περιβαλλοντική συνείδηση για να βοηθήσουν στον τομέα αυτό.