Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

Κούλα Γέρου : Μια χαρισματική γυναίκα που ομορφαίνει με το “μαγικό της άγγιγμα” την αγάπη και την καθαρότητα της ψυχής της ...


Υπάρχουν άνθρωποι γύρω μας οι οποίοι έχουν προικιστεί με ιδιαίτερα χαρίσματα από τη φύση και τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν για το καλό των συνανθρώπων τους.
Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι η ( συμπολίτισσα μας) κ.Κούλα Γέρου η οποία έχει χαρακτηρισθεί και ως η γυναίκα με το « μαγικό άγγιγμα» την αγάπη και την καθαρότητα της ψυχής της...

Σε μια συνάντηση που είχαμε μαζί της , μας μίλησε για τις ενεργειακές μεθόδους που χρησιμοποιεί και τις εφαρμογές που υπάρχουν  στην αντιμετώπιση διάφορων προβληματικών καταστάσεων που αφορούν την υγεία και την ομορφιά.
Όπως η ίδια μας αφηγήθηκε αντελήφθηκε από πολύ νωρίς ότι το άγγιγμα της είχε ιδιαίτερες δυνατότητες πράγμα το οποίο φρόντισε να εξελίξει και να αξιοποιήσει για τη βελτίωση της υγείας και ομορφιάς των συναθρώπων της.
Ακολουθώντας επί σειρά ετών διάφορα σεμινάρια εκπαιδεύτηκε στην εφαρμογή διαφόρων ενεργειακών μεθόδων οι οποίες μπορεί να βοηθήσουν και να δώσουν λύση σε διάφορα προβλήματα που μπορεί κάποιος να αντιμετωπίζει.
Όπως μας εξήγησε, τα περισσότερα προβλήματα εμφανίζονται πρώτα στο ενεργειακό μας σώμα και μετά εκδηλώνονται στο φυσικό σώμα.
Είναι λοιπόν εύλογο  ότι ο καθαρισμός του ενεργειακού πεδίου από την αρνητική ενέργεια και η ενδυνάμωση του αποκαθιστά την υγεία του ατόμου .
Ερωτηθείσα για το  πού μπορούν να εφαρμοστούν οι ενεργειακές αυτές μεθόδοι, η κ. Γέρου  εξήγησε πως  μπορεί να βοηθήσει ανθρώπους οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τριχόπτωσης ή ανθρώπους που είναι με φαλάκρα να επανακτήσουν τα χαμένα τους μαλλιά ενεργοποιώντας τους νεκρούς θύλακες.
Μια άλλη θεραπεία η οποία έχει φανταστικά αποτελέσματα είναι το lifting με « αόρατες ραφές» όπως η ίδια την ονομάζει , η οποία μπορεί να επαναφέρει στο πρόσωπο την νεανική του σφρυγγιλότητα και λάμψη απαλάσσοντας το από ουλές , ρυτίδες , πανάδες , χαλάρωση και μαύρους κύκλους.
Είναι μια ξεχωριστή και πολύ ιδιαίτερη μέθοδος την οποία χρησιμοποιεί εδώ και καιρό η κ. Γέρου με καταπληκτικά αποτελέσματα και το κυριότερο χωρίς την προσθήκη ξένων ουσιών ή χειρουργικών επεμβάσεων.
Εκτός από το πρόσωπο, με τη διαχείρηση της ενέργειας στο σώμα, μπορεί να το απαλλάξει από ατέλειες και προβλήματα όπως τοπικό λίπος, χαλάρωση κυτταρίτιδα, ραγάδες κ.α. χαρίζοντας σας το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν.
Αυτό που είναι  πραγματικά εντυπωσιακό είναι η θετική αύρα και ενέργεια που μπορεί κάποιος να νιώσει απλά και μόνο μιλώντας μαζί με την κ. Γέρου αφού ηρεμία, η ευγένια και η καλοσύνη είναι μερικά από τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν.
Το αισιόδοξο μήνυμα είναι ότι συναντώντας την από κοντά μπορεί να σας απαλλάξει από κάθε αρνητική ενέργεια και να σας βοηθήσει να επανακτήσετε την εσωτερική σας γαλήνη και ισορροπία ενώ ταυτόχρονα να σας ομορφύνει με το άγγιγμα της !
Κλείνοντας, το μήνυμα το οποίο θα ήθελε να στείλει σε όλους είναι ότι η καθαρότητα της ψυχής και η αγάπη για τον συνάνθρωπο μας είναι η  « μαγική συνταγή» που θα μας δώσει τη δύναμη να ξεπεράσουμε τα όρια μας, να υπερβούμε τον εαυτό μας και να πετύχουμε πράγματα που για τους άλλους φαντάζουν « αδύνατα».