Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018

Πάφος, ένας πανέμορφος Αθλητικός προορισμός
Νέο έντυπο υλικό για προώθηση των σημαντικότερων αθλητικών γεγονότων του 2019 έχει μόλις πρόσφατα εκδοθεί από την ΕΤΑΠ Πάφου.


Μέσα από μια κοινή, καινοτόμο προσπάθεια η ΕΤΑΠ Πάφου σε στενή συνεργασία με  συγκεκριμένους  Ξενοδόχους και εξειδικευμένους διοργανωτές Αθλητικών Εκδηλώσεων διεθνούς εμβέλειας που δραστηριοποιούνται στην Πάφο συνεχίζονται εντατικά οι προσπάθειες προώθησης της Πάφου σε διεθνές επίπεδο.

Στo νέο έντυπο για το 2019 προωθούνται κατά κύριο λόγο οι 5 σημαντικότεροι αγώνες Τριάθλου, Ποδηλασίας και Μαραθωνίων αλλά και μεμονωμένα τα αθλήματα ποδηλασία, τρέξιμο, κολύμβηση.

Το εν λόγω έντυπο αναμένεται μεταξύ άλλων να διανεμηθεί σε  εκθέσεις εξωτερικού, να αποσταλεί  στα γραφείο ΚΟΤ εξωτερικού, μέσω συγκεκριμένων ξενοδόχων, σε  εκθέσεις Αθλητικού ενδιαφέροντος, σε διεθνή αγώνες εξωτερικού αλλά και εντός Κύπρου σε πιθανούς  ενδιαφερόμενους ενώ παράλληλαθα  διαχυθεί ηλεκτρονικά σε διάφορα μέσα.

Επιπρόσθετα στο πλάνο προώθησης του 2018-2019 περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η δημιουργία μικρής διάρκειας φιλμ, συμμετοχή σε εξειδικευμένα showsεξωτερικού, σεεκθέσεις Αθλητικού ενδιαφέροντος, σε διεθνή αγώνες εξωτερικού, φιλοξενία διαφόρων επαγγελματιών και εκπροσώπων αθλητικών συνδέσμων και ομίλων στην Πάφο, χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης κ.α

Κύριος στόχος είναι αναμφίβολα  η περεταίρω εδραίωση της Πάφου ως προορισμός για αθλητές με το βλέμμα στραμμένο στην αναχαίτιση της εποχικότητας μέσω της ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού.

Με συμμάχους τις καιρικές συνθήκες, τον ήπιο χειμώνα,   την καλή σχετικά προσβασιμότητα από αέρος, την ικανοποιητική υποδομή για πολλά αθλήματα, την εξαιρετική ποιότητα αλλά και ευρεία γκάμα ξενοδοχειακών καταλυμάτων, την πανέμορφη ύπαιθρο αλλά και την Παφίτικη φιλοξενία μπορούν να εδραιώσουν ακόμη πιο πολύ την επαρχία ως προορισμό για αθλητές και προσθέτουν ένα ηχηρό συγκριτικό πλεονέκτημα στην περαιτέρω  διαφοροποίηση της Πάφου από άλλους ανταγωνιστές.

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξη και Προβολής Περιφέρειας Πάφου δραττόμενη της ευκαιρίας θα ήθελε να ευχαριστήσει τις ξενοδοχειακές μονάδες καθώς και τους διοργανωτές αθλητικών εκδηλώσεων που συμβάλουν τόσο οικονομικά όσο και τεχνικά στην όλη προσπάθεια.