Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Η Παγκύπρια Ομοσπονδία Κέντρων Αναψυχής – ΟΣΙΚΑ- στηρίζει την πρωτοβουλία της HAPPYLAND DISCOUNΤ CARD



α ήθελα να συγχαρώ την πρωτοβουλία προώθησης και προβολής των επιχειρήσεων  της Κύπρου μέσω της  HAPPYLAND DISCOUNΤ CARD. Με τον τρόπο αυτό τουρίστες, επισκέπτες αλλά και ντόπιοι μπορούν να ενημερώνονται για εκπτώσεις και προσφορές των διαφόρων κέντρων αναψυχής και γενικά των επιχειρήσεων.

Οι επιχειρηματίες  των κέντρων αναψυχής σε τακτά χρονικά διαστήματα κάνουν εκπτώσεις αλλά και προσφορές.  Ήρθε η HAPPYLAND DISCOUNΤ CARD, που στηρίζει με τη σειρά της την Ομοσπονδία μας – ΟΣΙΚΑ -  μέσω διαδικτύου αλλά και φυλλαδίων όπως και της εκπτωτικής κάρτας, να το κάνει γνωστό στην Κύπρο και όχι μόνο.


Συγχαρητήρια και πάλι στην HAPPYLAND DISCOUNΤ CARD για την πολύ καλή δουλειά που κάνει στον τομέα της προώθησης και προβολής επιχειρήσεων ανά το Παγκύπριο. Για να δείτε αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι την εξαιρετική δουλειά της HAPPYLAND DISCOUNΤ CARD μπείτε στην ιστοσελίδα της  http://www.happylanddiscountcard.com/ αλλά και στον ΦΙΛΟΞΕΝΟ https://filoksenos.blogspot.com/ με τον οποίο υπάρχει στενή συνεργασία.
Συγχαρητήρια και πάλι"!!!



Νεόφυτος Θρασυβούλου

Πρόεδρος της Παγκύπριας ομοσπονδίας
ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής - ΟΣΙΚΑ -