Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018

World Top Next Model 2018. Μεγάλη διάκριση για την Adriana Fiakka. ΦΩΤΟ
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Λίβανο 1η Ιουλίου 2018 στο στούντιο της MTV του Λιβάνου ο παγκόσμιος διαγωνισμός World Top Next Model 2018. Νικήτρια ήταν η Miss Russian Anastasia Mokina.


Η Adriana Fiakka,  Miss World Cyprus ήταν ανάμεσα στις νικήτριες με έξτρα διάκριση,  Miss Photogenic. 
Η Αντριάνα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο  στο Miss World 2018. 


Την Αντριάνα προσκάλεσε για να λάβει μέρος στο Λίβανο η Σταυρούλα Νικολάου πρόεδρος Miss Cyprus & Miss Greece Tourism όπου έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για το Λίβανο, καθώς και άλλων χωρών με την Prestige show production να αναλαμβάνει ολόκληρη την προετοιμασία των μοντέλων της που θα συμμετέχουν σε διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς για Κύπρο και Ελλάδα. Επίσης αναλαμβάνει τη διοργάνωση διεθνών διαγωνισμών ομορφιάς, ενώ σύντομα αναμένονται εκπλήξεις από τις διεθνείς πασαρέλες.Η Σταυρούλα Νικολάου ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής στο Λίβανο για το Miss Asia 2018 και για το World Top Next Model. Η Andriana Fiakka είναι η μοναδική που επιλέγηκε και της έγινε πρόταση να μεταβεί στο Λίβανο για φωτογράφιση από πολύ γνωστό φωτογράφο. 
Η φωτογράφιση έγινε από την MTV σε συνεργασία με την   Prestige show production.Η Miss Cyprus Tourism Ioanna Geirgiou ήταν καλεσμένη να παρευρεθεί VIP στο Λίβανο.


Η KEDMA cosmeticks ήταν χορηγός της Miss World Cyprus Adriana Fiakka για να εκπροσωπήσει την Κύπρο.