Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

"Έφυγε" η 33χρονη Έλλη Διβάνη

 

Έφυγε από τη ζωή η κόρη του αείμνηστου Ερρίκου Διβάνη, εκ των συνεχιστών της οικογενειακής επιχείρησης ξενοδοχείων «Διβάνη» σε Αθήνα και Θεσσαλία (Καλαμπάκα-Λάρισα).


Σύμφωνα με το trikalavoice.gr η Έλλη Διβάνη έφυγε από τη ζωή μόλις στα 33 της χρόνια.

Η κηδεία της θα γίνει την Τρίτη στις 12.00, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων. Η οικογένεια  του Ερρίκου Διβάνη δεν συμμετείχε στο management των ξενοδοχείων, δεδομένου ότι ανήκει στους μετόχους μειοψηφίας του ομίλου. 

Αφήνει πίσω τη μητέρα της, Σοφία, θείους και ξαδέρφια. Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου, στις 11.30 το πρωί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κοπέλα έφυγε από τη ζωή μία μέρα μετά τα γενέθλιά της. Την περασμένη Πέμπτη, ημέρα των γενεθλίων της, η 33χρονη Έλλη ήταν στο σπίτι της στο Ψυχικό μαζί με τη μητέρα της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το βράδυ έπεσε να κοιμηθεί, χωρίς τίποτα να προμηνύει την  τραγική εξέλιξη.

Την επόμενη μέρα το πρωί πήγε η μητέρα της να την ξυπνήσει και διαπίστωσε ότι η κόρη της  είχε πεθάνει. Σήμερα αναμένεται να βγει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της κοπέλας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: