Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

RABBIT και PCR TEST στο χώρο σας!!!

Νέα καινοτομία ειδικά για την Πάφο από την MENDEL CENTER. RABBIT και PCR TEST εντός της επιχείρησής σας. Γρήγορα εύκολα και χωρίς χάσιμο εργασιακού χρόνου. Το τεστ γίνεται 
με τη μέθοδο του Δρα Παύλου Νεοφύτου, Pav Test: λήψη δείγματος γαργάρας φάρυγγα σε ειδικό φυσιολογικό ορρό (Pav Buffered Saline)
Πληροφορίες - TEL- VIBER- WHATSAP     96767685.

Το Mendel Center προσφέρει ειδικά για την Πάφο την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε εσείς και το προσωπικό σας την ταχεία εξέταση για τον covid-19 εντός της επιχείρησής σας . Έτσι κερδίζετε παραγωγικό χρόνο και διατηρείτε ασφαλές όλο το προσωπικό και την ροή εργασίας της επιχείρησής σας . Η ομαδική εξέταση γίνεται κατόπιν ραντεβού δύο ημέρες πριν την επιθυμητή ημέρα εξέτασης. Κόστος για έως και δύο (2) άτομα 20 € ανά άτομο , κόστος για τρία (3) και πάνω άτομα 16€ ανά άτομο . Αποστολή αποτελεσμάτων την ίδια μέρα.

Στις πιο πάνω τιμές περιλαμβάνεται ανώδυνη δειγματοληψία με τη μέθοδο του Δρα Παύλου Νεοφύτου, Pav Test: λήψη δείγματος γαργάρας φάρυγγα σε ειδικό φυσιολογικό ορρό (Pav Buffered Saline)

 

Πληροφορίες  TEL- VIBER- WHATSAP     96767685



PCR Test Covid-19 in Business

Το Mendel Center προσφέρει ειδικά για την Πάφο την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε εσείς και το προσωπικό σας την μοριακή εξέταση για τον Covid-19 εντός της επιχείρησής σας . Έτσι κερδίζετε παραγωγικό χρόνο και διατηρείτε ασφαλές όλο το προσωπικό και την ροή εργασίας της επιχείρησής σας. Η ομαδική εξέταση γίνεται κατόπιν ραντεβού δύο ημέρες πριν την επιθυμητή ημέρα εξέτασης. Αποστολή αποτελεσμάτων εντός 2 ημέρων .  Hμέρες  ραντεβού από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη. Κόστος για έως και δύο (2) άτομα 60 € ανά άτομο , κόστος για τρία (3) και πάνω άτομα 50 € ανά άτομο .

 

Στις πιο πάνω τιμές περιλαμβάνεται ανώδυνη δειγματοληψία με τη μέθοδο του Δρα Παύλου Νεοφύτου, Pav Test: λήψη δείγματος γαργάρας φάρυγγα σε ειδικό φυσιολογικό ορρό (Pav Buffered Saline)


Πληροφορίες   TEL- VIBER- WHATSAP     96767685

Δεν υπάρχουν σχόλια: