Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Γάτα επιτέθηκε στους πιλότους εν ώρα πτήσης

 

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Σουδάν, όταν αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση, λόγω μιας γάτας! Συγκεκριμένα, η γάτα μπήκε στο πιλοτήριο και επιτέθηκε στους δύο πιλότους λίγο μετά την απογείωση.

Το αεροσκάφος θα εκτελούσε την πτήση από το Χαρτούμ με προορισμό τη Ντόχα του Κατάρ.

Μετά την απογείωση, και ενώ το αεροπλάνο πετούσε ήδη μισή ώρα, μια οργισμένη γάτα εντοπίστηκε μέσα στην καμπίνα, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Al Sudani.

Μάλλον το ζώο δεν άντεχε την πτήση και επιτέθηκε στους δύο πιλότους. Αν και έγιναν προσπάθειες να περιοριστεί η γάτα, αυτό δεν κατέστη εφικτό με αποτέλεσμα ο κυβερνήτης του αεροσκάφους να κάνει στροφή και να γυρίσει στην πρωτεύουσα του Σουδάν.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, η γάτα δεν ανήκε σε κάποιον αλλά είχε μπει στο αεροσκάφος σαν... λαθρεπιβάτης, επειδή είχε παραμείνει μια νύχτα σε υπόστεγο του αεροδρομίου του Χαρτούμ πριν την απογείωσή του.

Στην συνέχεια η γάτα κατάφερε να κρυφτεί στην καμπίνα κατά την διάρκεια του καθαρισμού του αεροπλάνου και των μηχανικών ελέγχων.


https://www.gazzetta.gr/plus/viral/article/1569936/aeroskafos-ekane-anagkastiki-prosgeiosi-meta-apo-epithesi-gatas-ston-piloto

Δεν υπάρχουν σχόλια: