Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΤΙΝΟΥ "Πάμε ξανά" Καλοκαίρι 2021

 

Η Κατερίνα Ντίνου είναι μια σπουδαία ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός, με 6 δίσκους στο ενεργητικό της και 4 singles. Το φετινό χειμώνα κυκλοφόρησε ο 6ος προσωπικός της δίσκος, από τον Μετρονόμο, με τίτλο "Επιθυμία", μια ολοκληρωμένη συνεργασία με τον Βαγγέλη Μαχαίρα να υπογράφει τη μουσική και τον Δημήτρη Λέντζο τους στίχους. Έχει κάνει πολύ δυνατές συνεργασίες δισκογραφικά και επί σκηνής, με δημιουργούς όπως οι Μίμης Πλέσσας, Γιάννης Σπανός, Θανάσης Πολυκανδριώτης, Νίκος Ζιώγαλας, Αντώνης Μιτζέλος, Γιάννης Νικολάου, Παντελής Θαλασσινός...  

Η Σκοπελίτισσα Κατερίνα Ντίνου, για το καλοκαίρι του 2021 έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο με σημαντικά και διαχρονικά τραγούδια της ελληνικής μας μουσικής σκηνής, σπουδαίων δημιουργών που χαρακτήρισαν εποχές. Παράλληλα θα ερμηνεύσει και γνωστά τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία.

 Με δυνατές ερμηνείες, με την κιθάρα ή το μπαγλαμαδάκι της, η Κατερίνα Ντίνου θα μας παρασύρει σε ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι, παρέα με πέντε εξαιρετικούς μουσικούς να την πλαισιώνουν και θα μας χαρίσει μια από κείνες τις βραδιές, τις γεμάτες με το πάθος, την ενέργεια και την αλήθεια που τη διακρίνει.


Η Κατερίνα Ντίνου προβλέπεται να έχει ένα γεμάτο συναυλιακά, καλοκαίρι και κατά πάσα πιθανότητα αναμένεται να εμφανιστεί και στην Κύπρο.  










Δεν υπάρχουν σχόλια: