Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Η Medochemie στο πλευρό των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές

Η Κύπρος συνεχίζει να μετρά τις πληγές της από τις φονικές πυρκαγιές στις Επαρχίες Λεμεσού και Λάρνακας, που αποτέφρωσαν τα πάντα στο πέρασμα τους, σπέρνοντας τον όλεθρο και την καταστροφή, με τραγικότερη συνέπεια το θάνατο τεσσάρων συνανθρώπων μας, από την Αίγυπτο.

Μπροστά σε αυτή την τραγωδία, η Φαρμακοβιομηχανία Medochemie, όπως και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, συνεισφέρει έμπρακτα στην ανακούφιση των πυρόπληκτων, ενώ θα αναλάβει δράση για την αναδάσωση και αναγέννηση της περιοχής, δίνοντας με αυτό τον τρόπο ελπίδα στα όνειρα των νέων της πατρίδας μας.

Ήδη το ανθρώπινο δυναμικό της Medochemie, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα των θεσμών, προσέτρεξε άμεσα στα σημεία της πυρκαγιάς, ενισχύοντας υλικά και ηθικά όσους συμμετείχαν στις προσπάθειες πυρόσβεσης, προσφέροντας ανακούφιση και κουράγιο στους πληγέντες.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής Πωλήσεων της Medochemie, κ. Νίκος Χρηστίδης, μπροστά στη θλιβερή εικόνα του μαυρισμένου  τοπίου, με τα απανθρακωμένα δέντρα, τα γκρεμισμένα  σπίτια και υποστατικά, σε συνδυασμό με την τραγική  απώλεια ανθρώπινων ζωών και δεκάδων άλλων έμβιων όντων, η Εταιρεία δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη.

Όσο μεγάλη κι αν είναι η πίκρα, η στεναχώρια και η απογοήτευση, υπέδειξε ο κ. Χρηστίδης, θα πρέπει η ελπίδα να παραμείνει ζωντανή. Για το λόγο αυτό, είπε χαρακτηριστικά, η Medochemie θα σταθεί στο πλευρό των πυρόπληκτων, και ενώνοντας  δυνάμεις με την  πολιτεία,  θα σχεδιάσει και θα πραγματοποιήσει δράσεις, ώστε οι κάτοικοι της περιοχής να μπορέσουν επιστρέψουν στην κανονική τους ζωή και η καμένη γη να αναγεννηθεί το συντομότερο δυνατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: