Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Τον εκτέλεσε έξω από το σπίτι του

 Πατέρας δύο παιδιών ήταν ο 45χρονος που έπεσε θύμα δολοφονίας, τα ξημερώματα του Σαββάτου, έξω από το σπίτι του στη Θήβα. Ο Κώστας Τσαφταρίδης έπεσε νεκρός στη μέση του δρόμου, ενώ ο δράστης φέρεται να διέφυγε με ένα μπλε αυτοκίνητο.

Είχε κατασκευαστική εταιρεία και εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η σορός του 45χρονου φέρει έξι τραύματα από πυροβόλο όπλο. Τα τέσσερα από τα τραύματα στο σώμα του, ένα στο κεφάλι και ένα στον μηρό.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο δράστης, που παρακολουθούσε τον ιδιοκτήτη της κατασκευαστικής εταιρείας και μόλις έφτασε στο σπίτι του τον πυροβόλησε, είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του.

Από το σημείο της εκτέλεσης, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θηβών, που χειρίζονται την υπόθεση, συνέλεξαν εννέα κάλυκες των εννέα χιλιοστών, οι οποίοι πρόκειται να σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ελληνικής αστυνομίας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το όπλο αυτό είχε χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν σε άλλη εγκληματική ενέργεια.


Οι αστυνομικοί αναζητούν βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία και να προχωρήσουν στην ταυτοποίηση του δράστη.

Παράλληλα, αναμένεται να λάβουν καταθέσεις από τα συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του θύματος προκειμένου να διερευνήσουν αν είχε δεχτεί απειλές ή αν είχε επαφές με κύκλους της νύχτας.

Πηγές του protothema.gr αναφέρουν πως εξετάζεται αν ο Κώστας Τσαφταρίδης είχε «περίεργες» διασυνδέσεις στην Αττική, κάτι το οποίο δεν έχει προκύψει τουλάχιστον έως τώρα.


Πηγή: Πρώτο Θέμα

https://www.reporter.com.cy/greece/article/839664/aftos-einai-o-epicheirimatias-poy-dolofonithike-sti-thiba-poy-strefontai-oi-erevnes


Δεν υπάρχουν σχόλια: