Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Πέταξε για την γειτονιά των Αγγέλων η Νικολέτα Χρυσάνθου από την Πάφο

 

Η Πάφος πενθεί. Η Κύπρος πενθεί. Η Μικολέτα μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε με τη λευχαιμία, δεν έντεξε και το πρωί πέταξε για την γειτονιά των Αγγέλων. Η είδηση συγκλόνισε την Πάφο απ' όπου καταγόταν αλλά και την Κύπρο ολόκληρη.
Θλίψη και θρήνο σκόρπισε η είδηση του θανάτου της 24χρονης Νικολέτας Χρυσάνθου από την Έμπα της Πάφου η οποία από τον περασμένο χειμώνα έδινε γενναία μάχη με τη λευχαιμία.  Το περασμένο καλοκαίρι μεταφέρθηκε στη Γερμανία και μέσα από το νοσοκομείο ενημέρωνε για την κατάσταση της υγείας της. Δεν είχε σταματήσει να χαμογελά.

Η Νικολέτα είχε διαγνωστεί με λεμφοβλαστική λευχαιμία και χρειαζόταν συμβατό δότη μυελού των οστών.

Τελικά, η 24χρονη μαχήτρια δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια, στους φίλους της, αλλά και σε όλη την Κύπρο, που είχε βρεθεί στο πλάι της, στέλνοντας της ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Οι φίλοι της μιλούν για ένα άγγελο επί γης. Από το πρωί είναι δεκάδες τα μηνύματα που κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο καλό Νικολέτα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ εκφράζει  θερμά  συλλυπητήρια στην οικογένεια της Νικολέτας

Δεν υπάρχουν σχόλια: