Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

28χρονος στην Πάφο φέρεται να παρενόχλησε την κόρη τουρίστα και παρέσυρε τον ίδιο με όχημα

 

Ενας 28χρονος φέρεται να παρέσυρε τουρίστα επειδή του έκανε παρατήρηση γιατί παρενοχλούσε την κόρη του.

Υπόθεση αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, απερίσκεπτες και αμελείς πράξεις, επίθεση με πραγματική σωματική βλάβη, παρενόχληση σε δημόσιο μέρος και οχληρία διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον 28χρονου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το απόγευμα 49χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι περίπου 17:00, ενώ βρίσκονταν στην Κύπρο για διακοπές, 28χρονος οδηγός πλησίασε την κόρη του με το όχημα του, και της πρότεινε να την μεταφέρει σε χωριό όπου διαμένουν. Η κοπέλα αρνήθηκε, κάλεσε σε βοήθεια τον πατέρα της, ο οποίος προσπάθησε να πείσει τον οδηγό να μην ενοχλεί την κόρη του.
Ο 28χρονος οδηγός φέρεται να εκίνησε το όχημα του με αποτέλεσμα να παρασύρει τον 49χρονο σε απόσταση 700 μέτρων περίπου, ρίχνοντας τον στο έδαφος. Ακολούθως ο 49χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς και αφού εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό διαπιστώθηκε ότι έφερε εγκαύματα στον δεξιό αγκώνα, στο αριστερό και δεξιό γόνατο και άλλα τραύματα.
Ο 28χρονος μετά τον εντοπισμό του μεταφέρθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς για να του ληφθεί γραπτή κατάθεση , όμως διέκοψε την κατάθεση του και εγκατέλειψε το σταθμό αρνούμενος να συνεχίσει την κατάθεση. Κατόπιν τούτου εναντίον του στις 19:30 χτες εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: