Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Του πέρασαν χειροπέδες για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην Πάφο

 Γύρω στις 2.30μ.μ. χθες, μέλη του κλιμακίου διαρρήξεων του ΤΑΕ Πάφου ανέκοψαν όχημα που οδηγείτο από 32χρονο, εναντίον του οποίου εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

 

Ο 32χρονος αντέδρασε και προσπάθησε να διαφύγει αρνούμενος τη σύλληψη του, ενώ μέλος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου που βρισκόταν εκτός καθήκοντος συνέδραμε στη σύλληψη του.


Σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα σακουλάκι που περιείχε κάνναβη βάρους ενός γραμμαρίου περίπου και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών. Επίσης, υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ με θετική ένδειξη.

Παράλληλα, σε έρευνα που έγινε εντός του οχήματος του, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια ποσότητα χρυσαφικών και οινοπνευματωδών ποτών.


Ανακρινόμενος ο 32χρονος φέρεται να παραδέχτηκε τη διάπραξη τριών διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν τον περασμένο Απρίλιο στην Πάφο.


Το ΤΑΕ, η ΥΚΑΝ και η Τροχαία Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.https://www.cypruspolicenews.com/DefaultArticle/ArticleId=20440

Δεν υπάρχουν σχόλια: