Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Όλα τα νεότερα για το πτώμα που βρέθηκε απανθρακωμένο στην Αναρίτα

 

Φως στην υπόθεση και στα ακριβή αίτια του θανάτου του απανθρακωμένου πτώματος που εντοπίστηκε χτες σε αγροτική περιοχή στην Αναρίτα , κοντά στο ΚΕΝ, αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή, που είναι προγραμματισμένη μετά τις 10:30 το πρωί στο Νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται εντατικά και σήμερα, με τη λήψη καταθέσεων, ενώ αναμένεται να ληφθεί και μαρτυρικό υλικό. Ωστόσο μετά το πόρισμα της σημερινής νεκροτομής, οι ανακριτικές αρχές, θα καθορίσουν τα επόμενα βήματα τους.
Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεση, μετά το μήνυμα που λήφθηκε χτες, μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της Αστυνομίας Πάφου μετέβησαν σε περιοχή της Αναρίτας, όπου διαπίστωσαν ότι ένα αυτοκίνητο εκαίγετο και είχε καταστραφεί ολοσχερώς. Μέσα στο αυτοκίνητο, και συγκεκριμένα στο πίσω μέρος του χώρου των επιβατών εντοπίστηκε απανθρακωμένο ένα πτώμα.
Χτες οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου προχώρησαν σε πολύωρη αυτοψία της σκηνής και ακολούθως αποχώρησαν γύρω στις 15:00 το μεσημέρι. Στο έργο των ερευνών συνέδραμαν και ανιχνευτικοί σκύλοι της Αστυνομίας ερευνώντας σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια στο αστυνομικό σώμα.
Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, από το ατύχημα μέχρι και την εγκληματική ενέργεια.
Στο μεταξύ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές εκτιμάται πως το πτώμα ανήκει σε πρόσωπο, ηλικίας περίπου 60 ετών, που εργάζεται στη Λεμεσό και διατηρεί κατοικία στη Νατά.
Ο 60χρονος φέρεται, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, να αναχώρησε από τη Νατά νωρίς το πρωί χτες, ακολουθώντας το δρόμο Νατάς - Αναρίτας για να καταλήξει στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: