Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Δείτε γιατί καταγγέλθηκαν 22 πρόσωπα στη Λεμεσό

 Στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής πληροφορίας και αξιολόγησης στοιχείων, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, σε συνεργασία με μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) και του Αστυνομικού Σταθμού Αυδήμου, μετέβησαν σε συγκεκριμένη κατοικία στην επαρχία Λεμεσού για διεξαγωγή έρευνας βάσει δικαστικού εντάλματος.

Κατά την άφιξη των μελών της Αστυνομίας στο συγκεκριμένο χώρο, διαπιστώθηκε ότι εκεί βρίσκονταν υπεράριθμα άτομα κατά παράβαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Ως εκ τούτου, 22 παρευρισκόμενοι καταγγέλθηκαν εξωδίκως για παράβαση του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου ως υπεράριθμοι σε κατοικία ενώ, κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν 21 μπουκαλάκια διοξειδίου του αζώτου (laughing gas), η κατοχή των οποίων απαγορεύεται. 

Ο 22χρονος διοργανωτής του πάρτυ, ο οποίος φέρεται να παραδέχθηκε την κατοχή των πιο πάνω, συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και αφού οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αυδήμου, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος. Καταγγέλθηκε επίσης εξωδίκως για αδικήματα που αφορούν τον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο. 

Συνελήφθη επίσης ένα πρόσωπο για παράνομη κατοχή επιθετικού οργάνου, δηλαδή σιδερογροθιάς.  

Ο ΟΠΕ Λεμεσού σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Αυδήμου συνεχίζουν τις εξετάσεις. https://www.cypruspolicenews.com/DefaultArticle/ArticleId=20472

Δεν υπάρχουν σχόλια: