Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

22χρονη έγκυος διασωληνωμένη με κορωνοϊό

Με την πίεση στα νοσηλευτήρια να μεγαλώνει λόγω της αύξησης των νοσηλειών, ξεχωρίζει η περίπτωση 22χρονης εγκυμονούσας που νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Μιλώντας στο OMEGA και στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ ο εκπρόσωπος τύπου του ΟΚΥΠΥ Χαράλαμπος Χαριλάου  επισήμανε πως πρόκειται για γυναίκα 22 ετών στην 19η εβδομάδα εγκυμοσύνης.  Μπήκε στο νοσοκομείο με κορωνοϊό και παρουσίασε σοβαρή αναπνευστική ανεπάρκεια και μπήκε στην εντατική.

«Είναι λυπηρό ότι βλέπουμε τέτοια περιστατικά να νοσηλεύονται. Είναι μήνυμα προς όλους ότι ο ιός δεν κάνει εξαιρέσεις», είπε ο κ. Χαριλάου.

Δεν είναι η μοναδική περίπτωση. Έχουμε πολλές περιπτώσεις άτομα νεαρών ηλικιών να οδηγούνται στο τέλος στην εντατική. «Υπάρχει και άτομο 35 και 46 ετών που νοσηλεύονται στην εντατική του νοσοκομείο Λευκωσίας», διευκρίνισε ο κ Χαριλάου.

Είναι για αυτό που λέμε ότι  οι νέοι πρέπει να εμβολιαστούν, κατέληε ο εκπρόσωπος τύπου του ΟΚΥΠΥ. 


https://omegalive.com.cy/kypros/%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-22%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CE%AD%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BF-%CF%80%CE%BF%CF%85/


Δεν υπάρχουν σχόλια: