Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Έτρεχαν με υπερβολική ταχύτητα

Δύο νεαρούς οδηγούς συνέλαβε κατά τη διάρκεια της νύχτας, η Αστυνομία, αφού εντοπίστηκαν να οδηγούν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες, στις επαρχίες Λάρνακας και Λευκωσίας. 

 

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.25μ.μ. χθες, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων της Τροχαίας Αρχηγείου, που διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Κοφίνου, εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 191 χιλιομέτρων, αντί 100. 

 

Οι αστυνομικοί ανέκοψαν το όχημα για έλεγχο, για να διαπιστώσουν ότι οδηγός του αυτοκινήτου ήταν 20χρονος κάτοικος Λεμεσού. Ο 20χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, για εκδίκαση της υπόθεσης. 

 

Λίγη ώρα αργότερα, γύρω στη 1.30π.μ. σήμερα, μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας, ανέκοψαν για έλεγχο, στη λεωφόρο Ηρώων, στη Μακεδονίτισσα, αυτοκίνητο που κινείτο με ταχύτητα 110 χιλιομέτρων την ώρα, ενώ το ανώτατο όριο είναι μόνο 50 χιλιόμετρα την ώρα. 

 

Οδηγός του οχήματος ήταν 18χρονος, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Δομετίου, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για εκδίκαση της υπόθεσης. 

https://www.cypruspolicenews.com/DefaultArticle/ArticleId=20494

Δεν υπάρχουν σχόλια: