Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

ΠΟΛΥΠΛΗΘΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ INSTAGRAMERS ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!

Μεγάλη φωτογραφική δράση προβολής προγραμματίζουν ο Δήμος Σκοπέλου και η Επιτροπή Τουρισμού το προσεχές διάστημα 8-11 Ιουλίου 2021. Σε συνεργασία με την κορυφαία και βραβευμένη κοινότητα Ελλήνων Instagramers, «Greek Instagramers Events» προσκλήθηκαν 30 από τους σημαντικότερους Έλληνες instagramers  προκειμένου να αποτυπώσουν και να αποθανατίσουν με τον έμπειρο φωτογραφικό φακό, το μεράκι και το ταλέντο τους, τις παραδεισένιες παραλίες του νησιού, τα γραφικά χωριά και γενικότερα τους πόλους έλξης που συνθέτουν το μοναδικό και πολυδιάστατο τουριστικό «προϊόν» της Σκοπέλου.

Σημείο αναφοράς αυτής της συνεργασίας αποτελούν το απαράμιλλο φυσικό κάλλος του προορισμού, η μοναδική γοητεία και αύρα που ασκεί στον ταξιδιώτη το νησί του Mamma Mia και φυσικά όλες οι διαφορετικές πτυχές που διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον του ταξιδιώτη.  

«Χωρίς αμφιβολία το Instagram έχει εξελιχθεί σε ένα πολύ ισχυρό εργαλείο Τουριστικής προβολής που μπορεί να αναδείξει σημαντικά τη Σκόπελο,  πόσο μάλλον μέσα από ένα ταξίδι γνωριμίας με 30 έγκριτους Έλληνες Instagramers που οι αναρτήσεις και φωτογραφίες τους για τον προορισμό εκτιμάται πως θα συνεχίζουν να «ταξιδεύουν» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για περισσότερα από ένα έτη και θα προκαλέσουν εκατοντάδες χιλιάδες views», σχολιάζει η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Ιωάννα Ευσταθίου. Η πρωτοποριακή δράση εναρμονίζεται πλήρως με τη συστηματική προσπάθεια εκσυγχρονισμού της τουριστικής προβολής που καταβάλλει ο Δήμος Σκοπέλου τα δύο τελευταία χρόνια περίπου  και που μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνει τη δημιουργία νέου σύγχρονου ταξιδιωτικού διαδικτυακού τόπου και τη λειτουργία social media που θα ενισχυθούν περαιτέρω με τη βοήθεια της στοχευμένης ενέργειας. Για την υλοποίηση του σύνθετου εγχειρήματος, έχει συμβάλλει ο Δήμος σε συνδυασμό με την εθελοντική συνεισφορά επαγγελματιών του νησιού και την ενεργή υποστήριξη της ακτοπλοϊκής εταιρίας ANES FERRIES. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: