Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Σε εμπόλεμη ζώνη μετατράπηκε το συγκρότημα ΔΙΑΣ. ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

 

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν απόψε στο συγκρότημα «ΔΙΑΣ», αφού ομάδα διαδηλωτών εισήλθε μέσα στο κτήριο βάζοντας φωτιά και σπάζοντας την είσοδο. 

Η παγκύπρια πορεία ξεκίνησε το απόγευμα έξω από το Προεδρικό και στην συνέχεια βρέθηκε έξω από το συγκρότημα «ΔΙΑΣ» στην Έγκωμη. Διαδηλωτές, αφού έσπασαν την είσοδο του συγκροτήματος, μπήκαν στο χώρο στάθμευσης, έσπασαν και έβαλαν φωτιά σε οχήματα, ενώ στην συνέχεια μπήκαν και εντός του κτηρίου καταστρέφοντας την είσοδο.


Σύμφωνα με το sigmalive δεκάδες συνάδελφοί μας οι οποίοι εργάζονταν εκείνη την ώρα δέχθηκαν άνανδρη επίθεση από τον όχλο οποίος εισχώρησε μέσα στο Συγκρότημά μας.

Προκάλεσαν ζημιές τόσο στον προαύλιο χώρο και σε οχήματα συναδέλφων αλλά και του σταθμού. Ζημιές επίσης προκλήθηκαν και στην είσοδο του Συγκροτήματός μας.

Η Αστυνομία έφθασε στον χώρο προσπαθώντας να προφυλάξει τους συναδέλφους.


Σύμφωνα με τον REPORTER, σε εμπόλεμη ζώνη μετατράπηκε, μέσα σε λίγα λεπτά, το συγκρότημα «ΔΙΑΣ», όπου βρέθηκαν οι διαμαρτυρόμενοι που είχαν συγκεντρωθεί νωρίς το απόγευμα έξω από το Προεδρικό, διαδηλώνοντας για τα μέτρα, για αναχαίτιση της πανδημίας. 

Οι διαμαρτυρόμενοι πορεύθηκαν σε δρόμους της Λευκωσίας και χιλιάδες κόσμος βρέθηκε έξω από το συγκρότημα «ΔΙΑΣ», όπου μερίδα ανεγκέφαλων πραγματοποίησε συντονισμένη βομβιστική επίθεση.  

Συγκεκριμένα, άτομα τα οποία βρίσκονταν στην πορεία, έριξαν μολότοφ εντός του χώρου στάθμευσης, με αποτέλεσμα οχήματα να τυλιχθούν στις φλόγες, όπως επίσης και η είσοδος του κτηρίου. 









Δεν υπάρχουν σχόλια: