Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Φόνος εκ προμελέτης η υπόθεση του απανθρακωμένου πτώματος στην Αναρίτα

 

Από πυροβόλο όπλο προκλήθηκε ο θάνατος του αγνώστου ανδρός το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε απανθρακωμένο σε όχημα σε περιοχή της Αναρίτας κοντά στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων και ως εκ τούτου η Αστυνομία διερευνά φόνο εκ προμελέτης.

Η νεκροψία επί της σορού του αγνώστου άνδρα ολοκληρώθηκε, από τους ιατροδικαστές Δρ Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξου Ορθοδόξου και στην παρουσία του Μάριου Ματσάκη για την οικογένεια ωστόσο η ταυτοποίηση του, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν είναι έτοιμη.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος του αγνώστου ανδρός προήλθε από τρία τραύματα στην κοιλιακή χώρα προκληθέντα από πυροβόλο όπλο.
Η Αστυνομία βρίσκεται σε αναμονή για την ταυτοποίηση του με DNA και για τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Μετά το αποτέλεσμα αυτό το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης.
Σημειώνεται πως οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται εντατικά και σήμερα, με τη λήψη καταθέσεων, ενώ αναμένεται να ληφθεί και μαρτυρικό υλικό. Στο μεταξύ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές εκτιμάται πως το πτώμα ανήκει σε πρόσωπο, ηλικίας περίπου 60 ετών, που εργάζεται στη Λεμεσό και διατηρεί κατοικία στη Νατά.
Ο 60χρονος φέρεται, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, να αναχώρησε από τη Νατά νωρίς το πρωί χτες, ακολουθώντας το δρόμο Νατάς - Αναρίτας για να καταλήξει στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: