Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021

«Φτιάξε Μια ΚαρδιΑλμα»

 

«Φτιάξε Μια ΚαρδιΑλμα»

Πρωτοβουλία αγάπης και προσφοράς από το νερό και χΡώμα

Στόχος η ενίσχυση του προγράμματος ΑΛΜΑ του Ιδρύματος «Θεοτόκος»

Οι καρδιές όλων μας χτυπάνε ακόμα πιο δυνατά αυτά τα Χριστούγεννα, ενισχύοντας το πρόγραμμα Έγκαιρης Παιδικής Παρέμβασης «ΤΟ ΑΛΜΑ», του Ιδρύματος «Θεοτόκος».

To «νερό και χΡώμα» της κεραμίστριας Άντρης Ευριπίδου Αταλιώτη που εμπνεύστηκε την υπέροχη πρωτοβουλία «Φτιάξε Μια ΚαρδιΑλμα», δημιούργησε και φέτος κεραμικές καρδιές, τις οποίες έχει τοποθετήσει σε κουτιά μαζί με κορδέλα, μπογιές, διακοσμητικά και πινέλο. 2000 κουτιά έχουν ήδη πωληθεί σε νηπιαγωγεία και σχολές, ώστε τα παιδιά να ζωγραφίσουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τις καρδούλες και μετά να τις επιστρέψουν για να στολιστεί ένα μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο όνομα του ΚΑΔΠ «ΤΟ ΑΛΜΑ». 40 καρδιές έχουν δοθεί για να διακοσμηθούν και σε παρουσιαστές, ηθοποιούς και τραγουδιστές που στηρίζουν με χαρά το «Φτιάξε Μια ΚαρδιΑλμα».

 

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα φιλοξενήσει τις χιλιάδες καρδούλες αγάπης και προσφοράς θα τοποθετηθεί στην ΑΓΟΡΑ ΛΕΜΕΣΟΥ, όπου θα στολιστεί και θα φωταγωγηθεί, σε μια λαμπερή εκδήλωση η οποία τέθηκε υπό την αιγίδα της Προέδρου της Βουλής κας Αννίτας Δημητρίου και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, στις 5:00μ.μ, στην παρουσία του Δημάρχου Λεμεσού και άλλων σημαντικών προσωπικοτήτων του τόπου.

Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην γεμάτη προσφορά και αγάπη πρωτοβουλία «Φτιάξε Μια ΚαρδιΑλμα» το «νερό και χΡώμα» διοργανώνει σε συνεργασία με φορείς και παράγοντες από όλη την Κύπρο τα “Heart Days”, όπου παιδιά με τις οικογένειές τους θα μπορούν να προμηθευτούν το κουτάκι που περιέχει όλα τα υλικά στην τιμή των €5 και να ζωγραφίσουν τη δικιά τους ξεχωριστή καρδούλα.

·         5 Νοεμβρίου, 3:00μ.μ - 5:00μ.μ - Προπονητικό κέντρο Ομόνοιας Αραδίππου, Λάρνακα

·         7 Νοεμβρίου, 10:30π.μ-12:00μ.μ - Πλατεία Φανερωμένης, Λευκωσία

·         13 Νοεμβρίου, 10:00π.μ -12:00μ.μ - Κεντρικός Σταθμός Αστυνομίας Βάσεων Ακρωτηρίου, M1 station Κολόσσι

·         14 Νοεμβρίου, 10:30π.μ -12:30μ.μ – ΑΓΟΡΑ Λεμεσού, Κωνσταντίνου Κανάρη 47-49, Λεμεσός

Αυτά τα Χριστούγεννα «Φτιάξε Μια ΚαρδιΑλμα» χαρίζοντας τα μεγαλύτερα και ομορφότερα χαμόγελα στα παιδιά του ιδρύματος «Θεοτόκος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: