Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου σήμερα ο δήμαρχος της πόλης Σάββας Βέργας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου αναμένεται να οδηγηθεί το πρωί ο Δήμαρχος Πάφου, Σάββας Βέργας, για την έκδοση διατάγματος κράτησης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σε σχέση με την υπόθεση αποστολής απειλητικών μηνυμάτων.


Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του κ. Βέργα στις 18:30 το απόγευμα ως ύποπτος για την αποστολή των απειλητικών μηνυμάτων που αφορούν την υπόθεση διαχωρισμού των οικοπέδων στην περιοχή Σκαλί από την εταιρεία Aristo Developers.
Θεωρείται ύποπτος για συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, γραπτών απειλών για φόνο, παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία,  αποστολής ενοχλητικών και απειλητικών μηνυμάτων και δημόσιας βλάβης.
Μετά τη σύλληψή του ο Δήμαρχος Πάφου οδηγήθηκε στο γραφείο του στο Δημοτικό μέγαρο Πάφου, όπου η Αστυνομία προέβη σε έρευνες. Ακολούθως αφού ανακρίθηκε οδηγήθηκε στα αστυνομικά κρατητήρια, όπου πέρασε τη νύχτα.
Την απόφαση για τη σύλληψη του Σάββα Βέργα έλαβε η Νομική Υπηρεσία, μετά την αξιολόγηση των δεδομένων, που έχουν συλλέξει οι ανακριτές για τα απειλητικά μηνύματα, τα οποία είχαν σταλεί από κινητό τηλέφωνο για την υπόθεση Aristo.


http://www.sigmalive.com/news/local/171125#sthash.XNlWwOxS.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: