Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Γεροσκήπου και του ιδιωτικού νοσοκομείου «Ίασις»


Μέσα στο πλαίσιο του Ερευνητικού Προγράμματος INCA («INclusive INtroduction of INtegrated CAre»), το οποίο προβλέπει τη χρήση μιας διαδικτυακής πλατφόρμας (e-Services) για την αναβάθμιση της επικοινωνίας των δημοτών 

Βρέθηκε υπόγειος θάλαμος 8,40 τ.μ.στην Αμφίπολη


Η ύπαρξη τεχνητού ορύγματος επί φυσικού σχιστολιθικού εδάφους, επιφάνειας 4Χ2,10μ., το οποίο είναι επιχωμένο με ιλυώδη άμμο (όπως άλλωστε και η υπόλοιπη επίχωση του μνημείου), διαπιστώθηκε κατά την αποχωμάτωση του τέταρτου χώρου, όπου επικεντρώνεται τα τελευταία 24ωρα το ανασκαφικό έργο στον Τύμβο Καστά της Αμφίπολης.

COFFEE PROJECT – ΚΑΦΕΔΕΣ ΕΣΠΡΕΣΟ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ!!!


Επανάσταση στον χώρο του ΚΑΦΕ. Η εταιρεία COFFEE PROJECT στην Κύπρο είναι πλέον κοντά σας και προσφέρει σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές χονδρικής, ποιοτικούς καφέδες, εσπρέσο και φίλτρου στους επαγγελματίες.

Κεραυνός χτύπησε 56χρονο Βρετανό στην Πάφο


Από κεραυνό χτυπήθηκε λίγο πριν το μεσημέρι, Βρετανός μόνιμος κάτοικος Τσάδας, ενώ βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο τουριστικού συγκροτήματος της Πάφου στην περιοχή της Αχέλειας.

Βούτηξαν χρυσαφικά και ηλεκτρονικά είδη από οικία στην Πάφο



Διάρρηξη σημειώθηκε σε οικία στην Πάφο, με λεία χρυσαφικά και ηλεκτρονικά είδη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η Κύπρια ιδιοκτήτρια κατοικίας στην Πάφο κατήγγειλε  ότι χθες μεταξύ των ωρών 07:30 με 19:30 άγνωστοι εισήλθαν στην οικία της και ενώ απουσίαζε απ’ αυτήν και  απέσπασαν διάφορα χρυσαφικά και ένα ipad η αξία των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Στο κελί 37χρονη στη Λεμεσό για κατοχή ναρκωτικών



Στη σύλληψη 37χρονης, στην οικία της οποίας εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών, προχώρησε την Πέμπτη η Αστυνομία Λεμεσού.

Οκτώ μέρες στο κελί για απάτη


Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 47χρονου από την Πάφο για διευκόλυνση των ανακρίσεων αναφορικά με υπόθεση απάτης κατά την πώληση περιουσίας.

Διέρρηξαν αποθήκη στο Στρουμπί της Πάφου και έκλεψαν διάφορα εργαλεία



Διάρρηξη αποθήκης σημειώθηκε σε αγροτική περιοχή του Στρουμπιού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ιδιοκτήτης αποθήκης στην περιοχή Αλούπια κατήγγειλε ότι μεταξύ των ωρών 15:00 χθες το απόγευμα με 08:00 σήμερα το πρωί άγνωστοι διέρρηξαν την αποθήκη του και έκλεψαν, μεταξύ άλλων, μια μηχανή του pajero αξίας 1110 ευρώ, μια δεντροκοπτική μηχανή αξίας 100 ευρώ, και άλλα μικρότερα σετ εργαλείων αξίας 50 ευρώ.


Έντονη βροχόπτωση σε Κοτσιάτη και Λιβάδια



Νεότερη ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι “στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά την έξοδο Κοτσιάτη προς Χαλεπιανές, λόγω καταρρακτωδών βροχών, έχει μαζευτεί μεγάλη ποσότητα νερού στο οδόστρωμα”.

Δείτε τα πιο sexy "ατυχήματα" στην ελληνική τηλεόραση! ΒΙΝΤΕΟ


Δεν ξέρουμε αν όντως η λέξη "ατυχήματα" είναι σωστή 
... αλλά σίγουρα όλες οι στιγμές είναι ιδιαίτερα θερμές... προς το υπερβολικα ζεματιστές!

Αυτές είναι οι πέντε αιτίες που δεν θέλει πλέον … να κάνει σεξ μαζί σου !

Οι γυναίκες είναι περίπλοκα όντα, όμως στο θέμα του σεξ τα πράγματα είναι προφανή. Όταν η σύντροφός σου δεν θέλει να κάνει σεξ μαζί σου, υπάρχει πρόβλημα.
Και πριν ετοιμαστείς να φέρεις την καταστροφή, θα σου τονίσουμε πως δεν αναφερόμαστε σε εκείνη τη μία και μοναδική φορά που ήταν άρρωστη, τσαντισμένη, κουρασμένη ή στεναχωρημένη. Μιλάμε για την συνεχή αποχή της από το σεξ μαζί σου, που σε κάνει να νευριάζεις και να αγχώνεσαι πως κάτι δεν πάει καλά. Μάντεψε: Έχεις απόλυτο δίκιο.
Δυστυχώς, το να μην επιθυμεί να συνευρεθεί μαζί σου έχει κάποιες αιτίες και καμία από αυτές δεν είναι προς τιμήν σου.

Δείτε τι έκανε για να δει αν την αγαπά ο αρραβωνιαστικός της!

Την απίστευτη ιδέα να βαφτεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δείχνει γριά είχε μια νεαρή κοπέλα από την Κίνα, η οποία μάλιστα, έτσι πήγε να συναντήσει τον σύντροφό της για μία φωτογράφιση πριν τον γάμο τους.

Μάστερ στο ΣΕΞ!


Το σεξ είναι ένας τρόπος να έρθεις πολύ κοντά με τον σύντροφό σου αλλά όταν ξεκινάς μια σχέση καλό είναι να μην πέσεις με τα μούτρα στο σεξ αλλά να πάρεις το χρόνο σου να δεις μέχρι που σε παίρνει να κάνεις πράγματα.
Η αξιολόγηση θα σε βοηθήσει να πάτε το σεξ σε ένα επίπεδο που δεν το φανταζόσουν! Τα παρακάτω τιπς θα σε βοηθήσουν να φτάσεις εκεί που θες ακόμα πιο γρήγορα.

Έκαναν παράνομη ανασκαφή και βρήκαν φαραωνικό ναό 3.400 ετών

Ιδιώτες που έκαναν παράνομη ανασκαφή κάτω από ένα σπίτι στα νότια του Καΐρου έφεραν στο φως έναν φαραωνικό ναό ηλικίας 3.400 ετών, βυθισμένο κάτω από υπόγεια ύδατα, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Αρχαιοτήτων της Αιγύπτου, Μαμντούχ αλ Νταμάτι.

Ανακάλυψη μαζικού τάφου 150 σουνιτών οι οποίοι μάχονταν κατά του Ισλαμικού Κράτους


Μαζικό τάφο 150 ανθρώπων οι οποίοι ανήκαν σε σουνιτική φυλή που είχε λάβει θέση κατά του Ισλαμικού Κράτους ανακάλυψαν οι αρχές του Ιράκ.
Οι τζιχαντιστές οδήγησαν τους χωρικούς στην πόλη Ραμάντι και τους σκότωσαν την Τετάρτη τη νύχτα.

Συντριβή αεροσκάφους με νεκρούς στο αεροδρόμιο του Κάνσας

Τουλάχιστον πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους από συντριβή μικρού αεροσκάφους πάνω σε κτίριο στο αεροδρόμιο Γουίτσιτα του Κάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών, λόγω προβλήματος στον έναν κινητήρα κατά την απογείωσή του.

Σφάζουν σκυλάκια και τα βράζουν ζωντανά



Σφάζουν σκυλάκια και τα βράζουν ζωντανά...  Κι όμως συμβαίνει και είναι και επάγγελμα! Στο Βιετνάμ υπάρχουν έμποροι κρέατος σκύλων!

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Αναβλήθηκε για δύο εβδομάδες η υπόθεση Αρίστο για τον διαχωρισμό οικοπέδων στο Σκαλί


Αναβλήθηκε για ακρόαση στις 14 Νοεμβρίου του 2014 η υπόθεση ΑΡΙΣΤΟ ενώπιον του κακουργιοδικείου.

Ενθαρρυντικά μηνύματα από την Γερμανική αγορά. Στόχευση στο Ηνωμένο Βασίλειο


Επέστρεψε η αντιπροσωπεία της Πάφου από την συμμετοχή της σε σειρά παρουσιάσεων/εργαστηρίων στην Γερμανία. Συγκεκριμένα στην αποστoλή συμμετείχαν εκπρόσωπος της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου και αρκετοί ξενοδόχοι της επαρχίας.

Η Ναταλία Μαυρομουστάκη στο ΟΜΙΚΡΟΝ. Φωτορεπορτάζ


Η νέα φωτογράφηση και συνέντευξη της Ναταλίας Μαυρομουστάκη στο περιοδικό OMIKRON. Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό του μοντέλου από την Πάφο και σας το παρουσιάζει.

Προς υποστηρικτές Ά. Τσιμπίδη Λονδίνο και Λευκωσία

Σε άρθρο του κ. Νίκου Μελέτη, που δημοσιεύθηκε 28.10.2014 στην ιστοσελίδα www.mignatiou.com με τίτλο « Η Άγκυρα στήνει νέο Αττίλα στην κυπριακή ΑΟΖ», γράφτηκε μεταξύ άλλων: «Η απόφαση των Ερντογάν - Νταβούτογλου, για την αποστολή του 'Barbaros' στην κυπριακή ΑΟΖ, προκάλεσε την πιο σημαντική κλιμάκωση στο Κυπριακό από την ανακήρυξη του ψευδοκράτους και ισοδυναμεί με νέα εισβολή, που απειλεί όμως πλέον ολόκληρες τις ελεύθερες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Τρεις συλλήψεις στην Πάφο για απάτη εκατομμυρίων


Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξης πλημμελήματος, συνωμοσίας για καταδολίευση, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, απάτης κατά την πώληση περιουσίας, κλοπής από αντιπρόσωπο, εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις, δόλιες συναλλαγές σε ακίνητη περιουσία και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Βούτηξαν χρήματα και χρυσαφικά από οικία Ουκρανής στην Πέγεια


Χρυσαφικά και χρήματα απέσπασαν άγνωστοι από κατοικία στην Πέγεια σύμφωνα με καταγγελία Ουκρανής που διαμένει  μόνιμα στην Πέγεια.

Αρχίζει σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης Aristo


Ενώπιον του Μονίμου Κακουργιοδικείου Πάφου αρχίζει σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης του διαχωρισμού των οικοπέδων της εταιρείας Aristo Developers στην περιοχή Σκαλί.

Στις Κεντρικές Φυλακές ο Χριστοδούλου


Πίσω στις Κεντρικές Φυλακές οδηγείται σύντομα ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου για να εκτίσει την ποινή των πέντε μηνών που του επέβαλε το Δικαστήριο την περασμένη Δευτέρα. 

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΑΟΖ

Επιτέλους κυκλοφόρησε και ένας πραγματικός και ολοκληρωμένος χάρτης της Κυπριακής ΑΟΖ όπως έπρεπε απαρχής να χρησιμοποιείται και όχι ο μισός. 


Πέθανε ξαφνικά στον ύπνο της η κόρη της Βέφας Αλεξιάδου, Αλεξία


Η κόρη της Βέφας, Αλεξία Αλεξιάδου, πέθανε στον ύπνο της από ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του boxtv ο θάνατος προήλθε από το άσθμα που είχε.Να αναφέρουμε ότι την Αλεξία Αλεξιάδου την γνωρίσαμε μέσα από τις εκπομπές, όπου και εκείνη μαγείρευε δίπλα στην μητέρας της. 


Απίστευτο. Της ακρωτηρίασαν το πόδι και το έβαλαν... ανάποδα

Η Τζόρντον Μόντι με καταγωγή από το Γιορκσάιρ της Μεγάλης Βρετανίας διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο στο μηριαίο οστό, όταν ήταν φοιτήτρια στη Νέα Υόρκη. Υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες και αρχικά η ασθένεια ξεπεράστηκε.
Ωστόσο η 22χρονη πριν από λίγους μήνες ήρθε και πάλι αντιμέτωπη με τον καρκίνο. Τότε οι γιατροί στην Βρετανία αποφάνθηκαν ότι θα έπρεπε να ακρωτηριάσουν τον μηρό της, όπως και έγινε. Κατά την επέμβαση οι γιατροί τοποθέτησαν στη θέση του μηρού, το υπόλοιπο πόδι της κοπέλας, δηλαδή το σημείο από την γάμπα έως το πέλμα. Το παράξενο ωστόσο είναι, ότι το έβαλαν ανάποδα με το πέλμα να κοιτά προς τα πίσω.

Δείτε πως επιλέγουν οι βιαστές τα θύματά τους...

Μέσα από τα μάτια ενός βιαστή. Συμβουλές προς όλες τις Κυρίες Μια ομάδα βιαστών που βρίσκονται πλέον πίσω από τα κάγκελα φυλακών των Η.Π.Α. ρωτήθηκαν για το τι κοιτούν σε ένα πιθανό θύμα.

Δείτε γιατί τα κλείστρα των παραθύρων κατά τη διάρκεια πτήσεις πρέπει να είναι ανοιχτά


Όσοι τυχεροί ταξιδεύουν ακόμα και μάλιστα με αεροπλάνα, τότε θα… θυμούνται-γιατί εμείς οι υπόλοιποι έχουμε ξεχάσει-, ότι οι αεροσυνοδοί ζητούν τα κλείστρα των παραθύρων να είναι ανοιχτά κατά τη διάρκεια της απογείωσης και της προσγείωσης. 

Έρχεται ο πιο ψυχρός χειμώνας της 10ετίας στην Ευρώπη


Ο επερχόμενος χειμώνας στην Ευρώπη θα είναι ο πιο ψυχρός της τελευταίας 10ετίας, δηλώνουν οι μετεωρολόγοι. Μέσα σε λίγους μήνες θα έχουν φθάσει οι αρκτικές αέριες μάζες και ο ήλιος θα εμφανίζεται μόνο αραιά.
 
Πόσο πιθανό είναι ένα τέτοιο σενάριο; Οι μετεωρολόγοι υπόσχονται να το διευκρινίσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, όταν θα έχουν στα χέρια τους καινούργια δεδομένα. 

Σοκ. Διαμέλισε την μητέρα του, κλώτσησε το κεφάλι της και στην συνέχεια αυτοκτόνησε

Ένας άνδρας, αφού αποκεφάλισε την 60χρονη μητέρα του, κλώτσησε το κεφάλι της στη μέση του δρόμου, πριν πηδήξει μπροστά από μία αμαξοστοιχία, βάζοντας τέλος στη ζωή του!

Πέθανε στο Λονδίνο ο πρόεδρος της Ζάμπια


Ο πρόεδρος της Ζάμπια Μάικλ Σάτα, 77 ετών και βαριά άρρωστος, πέθανε το βράδυ της Τρίτης, ανακοίνωσε ο Ρόλαντ Μσίσκα, γενικός γραμματέας της κυβέρνησης μιλώντας στο ραδιόφωνο.

"Με βαριά καρδιά σας ανακοινώνω τον θάνατο, στις 28 Οκτωβρίου, του αγαπημένου μας προέδρου Μάικλ Σάτα", δήλωσε ο αξιωματούχος.


Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Οι μαθητές στην Πάφο αρνήθηκαν να χαιρετήσουν τους επίσημους. Φώτο


Η εκπαιδευτικός που τράβηξε τα βλέμματα στην μαθητική παρέλαση της Αθήνας. Φωτο


Δείτε την ξανθιά σημαιοφόρο της αεροπορίας που παρέλασε στην Λήμνο τραβώντας τα βλέμματα. Φωτο


Η κοκκινομάλλα καθηγήτρια που έκλεψε την παράσταση στην παρέλαση της Κοζάνης. Φώτο


Φωτογραφιζονται γυμνές για φιλανθρωπικό σκοπό. Φωτο


Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες της κτηνιατρικής σχολής του Σίδνει φωτογραφίζονται γυμνοι και προσφέρουν τα χρήματα από τις πωλήσεις του ημερολογίου τους για φιλανθρωπικό σκοπό. 

Θανατηφόρο τροχαίο στην Βραζιλία με θύματα μαθητές

Λεωφορείο στο οποίο επεβαιναν μαθητές στο Σάο Πάολο που επέστρεφαν από εκδρομή συγκρούστηκε με φορτηγό με αποτέλεσμα να σκοτωθούν έξι μαθητές, δύο καθηγητές και η διευθύντρια του σχολείου. 

Λαμπάδιασαν αυτοκίνητο που είχε κλαπεί

Αυτοκίνητο που είχε κλαπεί την περασμένη εβδομάδα από την Αραδίπου βρέθηκε κατεστραμμένο στην περιοχή Αμπελιών. Οι δραστες άνοιξαν τις πόρτες και έριξαν φωτοβολίδες μέσα στο όχημα με αποτέλεσμα αυτό να καεί.

Μαθητής σκότωσε την καθηγήτριά του

15χρονος μαθητής στην Εσθονία πυροβόλησε και σκότωσε εν ώρα μαθήματος την καθηγήτριά του. Την στιγμή του περιστατικού βρίσκονταν στην τάξη ακόμη πέντε μαθητές. Ο δράστης συνελήφθηκε από την αστυνομία. 

Ληστεία σε χρυσοχοείο στην Λεμεσό



Διάρρηξη χρυσοχοείου διαπράχθηκε στην Λεμεσό. Οι δράστες άνοιξαν τρύπα στον τοίχο και έκλεψαν χρυσαφικα αξίας περίπου 15 χιλιάδων ευρώ. 

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Ελλαδίτης έφτασε στην Κύπρο γεμάτος ναρκωτικά


Μέλη της ΥΚΑΝ σε συνεργασία με τους τελωνειακούς εντόπισαν στις αποσκευές 43χρονου Ελλαδίτη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στις αποσκευές του. Έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας από την Αθήνα. Είχε 13 πλαστικά σακουλάκια βάρους περίπου 23 κιλά με χασίς. 

Δεν δέχεται την πειθαρχική έρευνα η Σολωμονίδου

Επιστολή απέστειλε ο συνήγορος υπεράσπισης της Μαρίας Σολωμονίδου προς τον αντιδήμαρχο πάφου Μακη Ρουσή και το δημοτικό συμβούλιο για την απόφαση πειθαρχικής έρευνας που λήφθηκε για τα απειλητικά μηνύματα και την συναυλία Ρουβα.

Στο γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας ο Χριστοδούλου

Στο γενικο νοσοκομείο λευκωσίας θα διανυχτερεύσει ο πρώην διοικητής της κεντρικής τράπεζας της κύπρου χριστόδουλος χριστοδούλου. Καταδικάστηκε σε πέντε μήνες φυλακιση χωρίς αναστολή για αδίκημα φορολογικής φύσεως.

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Στο κελί τελωνειακοί και έμποροι στην Λευκωσία για απάτη με πούρα


Εντάλματα σύλληψης για δύο τελωνειακούς λειτουργούς έχει εκδόσει η αστυνομία στη Λευκωσία σε σχέση με υπόθεση παράνομης εισαγωγής πούρων. Τα εντάλματα σύλληψης αναμένεται να εκτελεστούν εντός των επόμενων ωρών. Για την ίδια υπόθεση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, συνεήφθηκαν δύο έμποροι καπνικών προϊόντων.

Ευρωπαϊκά κονδύλια διεκδικεί η Πάφος. Γαστρονομία και ανάπτυξη παράκτιου/θαλάσσιου τουρισμού. Στόχος ο εμπλουτισμός της τουριστικής εμπειρίας


Σε μια κοινή προσπάθεια των εμπλεκόμενων  του τουρισμού, και με γνώμονα το μοντέλο ανάπτυξης που θα πρέπει ακολουθηθεί στην Πάφο τα επόμενα χρόνια για περεταίρω αναβάθμιση και ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της επαρχίας,  η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Πάφου έχει μόλις πρόσφατα καταθέσει δύο προτάσεις για εξεύρεση πόρων και τεχνογνωσίας που θα υποβοηθήσουν στη υλοποίηση συγκεκριμένων στόχων και δράσεων.

Το πάθος για σοκολάτα ζωντανεύει για δέκατη χρονιά στην Εβδομάδα Σοκολάτας στο Colors Café


Μια μοναδική συλλογή εκπληκτικών σοκολατοδημιουργιών και νέων  λαχταριστών εκπλήξεων, επιφυλάσσει και φέτος η «Εβδομάδα Σοκολάτας», που διοργανώνει για δέκατη συνεχή χρονιά το Colors Café του Ξενοδοχείου Four Seasons, από τις 14 μέχρι τις 23 Νοεμβρίου 2014.
 

Θύμα ληστείας έπεσε 67χρονη στην Λευκωσία. Ο ληστής παραμόνευε έξω από το παράθυρό της


Η ληστεία διαπράχθηκε στις 7.30 χθες βράδυ στο Γέρι.  Η ηλικιωμένη βρισκόταν στην κατοικία της όταν άνοιξε παράθυρο της οικίας της και αντίκρισε ένα άγνωστο κουκουλοφόρο.  Πριν προλάβει να αντιδράσει ο άντρας εισήλθε εντός της κατοικίας και απειλώντας της 67χρονη, μιλώντας ελληνικά, της άρπαξε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Έκαψαν αυτοκίνητα εταιρείας στην Λευκωσία


Η φωτιά τέθηκε στις 11 .45 χθες βράδυ, ενώ τα αυτοκίνητα βρίσκονταν σταθμευμένα σε χώρο στάθμευσης στην Αγλαντζιά.  Στην περιοχή έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία, μέλη της οποίας κατέσβεσαν την πυρκαγιά.