Κλινικά νεκρός είναι ο 34χρονου Πανικού Αργύρου ο οποίος τα ξημερώματα της Δευτέρας δέχτηκε τέσσερις σφαίρες όταν αποπειράθηκε να ληστέψει αρτοποιείο στη Λακατάμια από υπό κάλυψη αστυνομικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του showbiz.com.cy ο Πανίκος δέχθηκε την τέταρτη χαριστική βολή στο μέτωπο όταν έφτασε πολύ κοντά στον αστυνομικό προτάσσοντας το μαχαίρι με απειλητικές διαθέσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του πρώην δεσμοφύλακα υπέγραψε ήδη τα απαραίτητα χαρτιά έτσι ώστε τα όργανα του Πανίκου να γίνουν δωρεά σε συνανθρώπους μας που που βρίσκονται στη λίστα για μεταμόσχευση.
Όπως εκτιμά η Αστυνομία, ο Πανίκος φαίνεται να επιχείρησε ληστείες σε 30 περίπου υποστατικά κυρίως αρτοποιεία και περίπτερα.
showbiz.com.cy
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου