Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Νέο ύποπτο περιστατικό αναστάτωσε τις αρχές στην Αγγλία

Νέος συναγερμός αναστάτωσε το απόγευμα της Παρασκευής τις αρχές στη Βρετανία οι οποίες έκλεισαν τμήμα του αυτοκινητόδρομου Μ6 κοντά στο Κόβεντρυ λόγω ύποπτου λευκού βαν.



Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ η αστυνομία έστειλε τηλεκατευθυνόμενο ρομποτικό όχημα, για να διαπιστωθεί αν είναι παγιδευμένο. Μαρτυρίες ανέφεραν ότι σταμάτησε για ανεφοδιασμό ενώ δύο άνδρες κινούνταν ύποπτα κοντά σε αυτό.

Τελικά ο αυτοκινητόδρομος άνοιξε και πάλι καθώς διαπιστώθηκε ότι το περιστατικό αφορούσε μόνο κλοπή καυσίμων και δεν είχε κάποια σχέση με τρομοκρατία ή άλλο σοβαρό έγκλημα.

Στον αυτοκινητόδρομο, που έκλεισε και στα δύο ρεύματα, μεταξύ του κόμβου 2, κοντά στο Κόβεντρυ και της διασταύρωσης 4, κοντά στο Κολσχιλ, σχηματίστηκαν τεράστιες ουρές οχημάτων λόγω της ώρας και λόγω της κίνησης για την αργία της Δευτέρας (bank holiday) ενώ οι οδηγοί προωθήθηκαν σε εναλλακτικές διαδρομές.


Στη Βρετανία, μετά τη δολοφονία του στρατιώτη την Τετάρτη που αντιμετωπίστηκε σαν τρομοκρατικό περιστατικό, οι Αρχές είναι σε επιφυλακή για παρόμοια περιστατικά.

nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: