Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Συναυλία προσφοράς και αγάπης «Μαζί για τη Λάρνακα και το συνάνθρωπο!»



Ο Δήμος Λάρνακας και οι Δήμοι της Επαρχίας Λάρνακας Αραδίππου, Λευκάρων, Αθηαίνου, Λιβαδιών και Δρομολαξιάς – Μενεού, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κιτίου, τις Κοινότητες της Επαρχίας Λάρνακας και εθελοντικές οργανώσεις, διοργανώνουν τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2013 στην παραλία των Φοινικούδων, μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία με τίτλο  «Μαζί για την Λάρνακα και το συνάνθρωπο!».

Η  Συναυλία θα αρχίσει στις 4.00 μ.μ. με παρέλαση της Φιλαρμονικής ενώ από τις 6.00 μ.μ. μέχρι τα μεσάνυκτα γνωστοί και καταξιωμένοι Ελλαδίτες και Κύπριοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα θα μοιραστούν μαζί μας την αγάπη και την πρόσφορα στο συνάνθρωπο.


Στη Συναυλία συμμετέχουν μέχρι στιγμής οι Χριστίνα Αργύρη, Κωνσταντίνος Αργυρός, Άννα Βίσση, Πέτρος Γαϊτάνος, Στέλλα Γεωργιάδου, Λούκας Γιώρκας, Ευριδίκη, Φλώρα Θεόδωρου,  Γιώργος Θεοφάνους, Δημήτρης Κοργιαλάς, Στέλιος Κωνσταντάς, Ανδρόνικος Λευκαρίτης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Διονύσης Σαββόπουλος, Σαλίνα, Σταύρος Σιδεράς, Γιώργος Σταματάρης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ραλλία Χρηστίδου, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και πολλοί άλλοι.

Το κοινό, αντί εισιτηρίου θα προσφέρει σε ειδικά διαμορφωμένα σημεία συλλογής  τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Κατά προτίμηση τα τρόφιμα θα πρέπει να είναι μακράς διαρκείας όπως όσπρια, κονσέρβες, ρύζι, μακαρόνια, αλεύρι, δημητριακά, παξιμάδια, μπισκότα, κουλούρια, ζαχαρούχο γάλα, παιδικό γάλα, παιδικές τροφές, πάνες και άλλα. Τα τρόφιμα θα δοθούν στα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Επαρχίας Λάρνακας και εθελοντικές οργανώσεις για να διανεμηθούν σε άτομα, οικογένειες και άλλα σύνολα που τα έχουν άμεση ανάγκη.

Σημειώνεται ότι η επιτυχία της Συναυλίας βασίζεται κυρίως στην εθελοντική προσφορά και βοήθεια των περίπου 600 εθελοντών οι οποίοι θα βοηθήσουν σε διαφορά σημεία συλλογής τροφίμων.



Περισσότερες πληροφορίες στο facebook page Mazi gia tin Larnaka

              

Δεν υπάρχουν σχόλια: