Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Τρεις τραυματισμοί από κροτίδες στην Κύπρο. Νεαρός έχασε τέσσερα δάκτυλα


Με τρεις τραυματισμούς από κροτίδες, ενός 18χρονου, ενός 50χρονου και ενός 53χρονου σημαδεύτηκε η Ανάσταση.  Ο πόλεμος της κροτίδας κορυφώθηκε χθες βράδυ με την αστυνομία και την πυροσβεστική να βρίσκονται επί ποδός.  


Ο 18χρονος τραυματίστηκε γύρω στις 10.30 χθες βράδυ σε χωριό της επαρχίας Πάφου.  Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι ο 18χρονος, τραυματίστηκε την ώρα που επιχείρησε να ανάψει εργοστασιακή κροτίδα, η οποία εξερράγη στο χέρι του.
Ο 18χρονος αρχικά διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη ακρωτηριασμό τεσσάρων δακτύλων και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περαιτέρω νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του βρίσκεται εκτός κινδύνου. Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζει τις εξετάσεις.

Στο μεταξύ, γύρω στις 10.20 χθες βράδυ, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, 50χρονος από χωριό της επαρχίας, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο δεξί χέρι από κροτίδα. Όπως διαπιστώθηκε, ο 50χρονος, ενώ βρισκόταν στην οικία του, προσπάθησε να πυροδοτήσει αυτοσχέδια κροτίδα που είχε κατασκευάσει ο ίδιος, με αποτέλεσμα αυτή να εκραγεί στο χέρι του και να τον τραυματίσει.
Ο 50χρονος υπέστη μερικό ακρωτηριασμό του δεξιού του δείκτη και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του βρίσκεται εκτός κινδύνου.  Ο Αστυνομικός Σταθμός Καλού Χωριού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Εξάλλου, τριάντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα  ενώ 53χρονος από χωριό της επαρχίας Πάφου, αποχωρούσε από την αυλή της εκκλησίας του χωριού του, εξερράγη κροτίδα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.         Από την έκρηξη της κροτίδας, η οποία τοποθετήθηκε από άγνωστο πρόσωπο, ο 53χρονος τραυματίστηκε στον δεξιό βραχίονα και μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας του βρίσκεται εκτός κινδύνου.  Ο Αστυνομικός Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: