Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Πατέρας φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά την 8,5 ετών κόρη του

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε 44χρονος ο οποίος θεωρείται ύποπτος σε υπόθεση βιασμού, αιμομιξίας και διαφθοράς παιδιού κάτω των 13 ετών, καθώς και σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκου. Θύμα είναι η κόρη του 44χρονου, ηλικίας μόλις 8,5 ετών! 



Η καταγγελία, που προκαλεί σοκ, υποβλήθηκε από τη μητέρα του ανήλικου κοριτσιού (διαζευγμένη με τον πατέρα) στις 27 Δεκεμβρίου. Να σημειωθεί ότι ο πατέρας είχε το δικαίωμα να επικοινωνεί με τις δύο του κόρες( το δεύτερο κορίτσι είναι 10 χρονών). Τα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν σήμερα στο Δικαστήριο μόνο σοκ και ανατριχίλα προκαλούν. 

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, στις 26 Δεκεμβρίου ο πα-τέρας επέστρεψε τις δύο του κόρες στη μητέρα τους, μετά από διανυκτέρευση των κοριτσιών στο σπίτι του. Όταν η μικρή έφθασε στο σπίτι της μητέρας της άρχισε να κλαίει, ενώ φαινόταν ότι το παιδί πονούσε. Σε επίμονες ερωτήσεις της μάνας, το παιδί αποκάλυψε ότι ο πα-τέρας την κακοποίησε σεξουαλικά παρά φύση. Αμέσως η μητέρα μετέφερε το παιδί σε παιδίατρο, ο οποίος διέγνωσε σεξουαλική κακοποίηση. 

Ακολούθως το κοριτσάκι μεταφέρθηκε σε κρατικό νοσηλευτήριο, όπου εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος , ωστόσο, έκρινε  ότι δεν υπήρχαν κακώσεις στην περιοχή όπου παραπονιόταν η μικρή ότι πονούσε, αλλά ούτε και ρήξη του παρθενικού υμένα. Ακολούθησε οπτικογραφημένη κατάθεση της μικρής, από την οποία προκύπτει ότι ο 44χρονος την κακοποίησε σεξουαλικά τρεις φορές μεταξύ του διαστήματος Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος 2013. 

Σύμφωνα με την κατάθεση του κοριτσιού, η τελευταία φορά που ο  44χρονος φέρεται να άσκησε τις αρρωστημένες ορέξεις του σε βάρος της κόρης του ήταν την 24η Δεκεμβρίου. Ο ύποπτος κατά τη σύλληψή του αρνήθηκε κάθε ανάμιξη στην υπόθεση, ενώ υποστήριξε ότι είναι άρρωστος και ότι το πρόβλημα υγείας του σχετίζεται με την υπόθεση.

: http://www.philenews.com/el-gr/top-stories/885/178137/pa-teras-feretai-na-kakopoiise-sexoualika-tin-85-eton-kori-tou#sthash.euXr51mR.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: