Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Τίναξαν στον αέρα καφενείο του ΔΗΚΟ στην Λεμεσό

Στόχος των βομβιστών το καφενείο του ΔΗΚΟ στην Αγία Φύλα.  Προσωπικές διαφορές τα ελατήρια και όχι πολιτικά κίνητρα λέει η αστυνομία, η οποία προέβη στη σύλληψη 45χρονου.



Η έκρηξη σημειώθηκε στη μια τα μεσάνυκτα.   Άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό υψηλής ισχύος  στην είσοδο του καφενείου του ΔΗΚΟ στην  Αγία Φύλα προκαλώντας αναστάτωση στην περιοχή.  Από την έκρηξη προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην προθήκη του καφενείου.  Μέλη της αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή για τις απαραίτητες έρευνες και ανακρίσεις.

Σε κατάθεση της η 36χρονη διαχειρίστρια του καφενείου,  εξέφρασε υποψίες εναντίον 45χρονου με τον οποίο είχε διαφορές.  Ο 45χρονος φέρεται να είχε αγοράσει το αυτοκίνητο της 36χρονης, όμως δεν πλήρωνε τις δόσεις με αποτέλεσμα η 36χρονη να πάρει πίσω το όχημα της.
 Έκτοτε, σύμφωνα με την παραπονούμενη ο 45χρονος  την  απείλησε επανειλημμένα.  Ο 45χρονος συνελήφθη και παρά το γεγονός ότι αρνείται ενοχή στην υπόθεση, θα οδηγηθεί το πρωί  ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: