Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Φιλανθρωπική εκδήλωση από την Νεολαία της ΕΔΕΚ Πάφου και τη Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη, προς ενίσχυση των άπορων οικογενειών


Μία ξεχωριστή φιλανθρωπική εκδήλωση με τίτλο «Κι όμως υπάρχει Άγιος Βασίλης..».  διοργάνωσε χθες η  Επαρχιακή Επιτροπή Νεολαίας ΕΔΕΚ Πάφου και η Μαθητική Κίνηση Αγώνα στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς τους σε συνεργασία με την φιλανθρωπική Λέσχη Αλληλεγγύη Πάφου προς ενίσχυση των άπορων οικογενειών της πόλης και επαρχίας που στηρίζει η Λέσχη .


Η φιλανθρωπική εκδήλωση Fashion Show έθεσε ως στόχο, ανέφερε στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Κατερίνα Λαζάρου Πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής Νεολαίας ΕΔΕΚ Πάφου, να στηρίξει τις υπερπροσπάθειες και το πολύτιμο έργο που καταβάλει η Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη συντηρώντας 800 οικογένειες άπορων καθώς και 200 βρεφών που δυστυχώς – όπως είπε- εν έτη 2013 στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα.
Η κ Λαζάρου ανέφερε πως « η βοήθεια όλων , σ’ αυτές τις δύσκολες εποχές , κρίνεται αναγκαία και πολύτιμη».
Η Νεολαία ΕΔΕΚ Πάφου , πρόσθεσε ,  «για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά βοηθάει το έργο της λέσχης για την ενίσχυση του Πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού κάθε συμπολίτη μας που χρειάζεται βοήθεια «.
Οι συνάνθρωποι μας , κατέληξε  η κ Λαζάρου,  χρειάζεται να συνεχίσουν να ζουν με αξιοπρέπεια και να έχουν τουλάχιστον  το απαραίτητο για όλους μας φαγητό στην καθημερινότητά τους.
Από την πλευρά της η αντιπρόεδρος της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη Παυλίνα Μενελάου Πάτσαλου, ανέφερε στο πλαίσιο της εκδήλωσης,  πως η  φιλανθρωπική εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία .
Η εκδήλωση  αγκαλιάστηκε,- όπως ανέφερε-,  από πολύ κόσμο ενώ σ αυτήν παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και οι τέσσερις βουλευτές της Επαρχίας .
Προσφέραμε συνέχισε, ως Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη , 200 δώρα αξίας σε όλα τα παιδάκια που παρευρέθηκαν στο Fashion Show  και δεσμεύτηκε πως η προσπάθεια της Λέσχης Εθελοντών Αλληλεγγύη για την στήριξη των συνανθρώπων μας  θα συνεχιστεί και το 2014.
 Η κ Πάτσαλου επ΄ ευκαιρίας ανέφερε πως αύριο Δευτέρα η Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη θα προσφέρει 600 κιλά κρέας στις άπορες οικογένειες που στηρίζει η Λέσχη και 600 κιλά πατάτες, καθώς και διάφορα χορταρικά.
Σύμφωνα με την κ Πάτσαλου από τα μέσα Νοεμβρίου μέχρι σήμερα  η Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη έχει διοργανώσει 30 εκδηλώσεις με στόχο την στήριξη των συνανθρώπων μας που στηρίζει για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Πρόσθεσε επίσης πως και την παραμονή  των Φώτων αναμένεται η Λέσχη να προσφέρει τρόφιμα στις άπορες οικογένειες που  σιτίζει.
Η κ. Πάτσαλου καταλήγοντας, ευχαρίστησε την Νεολαία της ΕΔΕΚ για την στήριξη της αλλά και  όλους τους φορείς και τα κόμματα διευκρινίζοντας πως η Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη δεν έχει «κομματικό χαρακτήρα » αλλά είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση  που στόχο έχει να προσφέρει στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Ανακοίνωσε τέλος, πως η Λέσχη Εθελοντών Αλληλεγγύη παραμένει ανοικτή και τα Σαββατοκύριακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: