Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Αυτά είναι τα ρεκόρ Guiness του σεξ για το 2013!

Ποιοι είναι αυτοί όμως που κατέρριψαν τα ρεκόρ του σεξ για το 2013.
Σε μια ημέρα σεξ με 919 άνδρες
Η Lisa Sparxxx, πορνοστάρ στο επάγγελμα έκανε σεξ με 919 άντρες σε μια ημέρα ρεκόρ το οποίο ακόμη δεν έχει καταρριφθεί ακόμη αφού τα αντίστοιχα ρεκόρ πραγματοποιήθηκαν πριν από μερικά χρόνια και άγγιζαν τους 646 και 759 αντίστοιχα!


Το μεγαλύτερο ανδρικό όργανο
Ο άντρας με τα μεγαλύτερα προσόντα είναι ο Johan Falcon από το Μπρούκλιν των ΗΠΑ. Τα προσόντα του φτάνουν σε μήκος τα 34, 3 εκατοστά (24 εκ. χωρίς στύση) ενώ έχει παίξει και σε επεισόδιο της σειράς Sex and the City.
Το μεγαλύτερο όργιο παγκοσμίως
Η Ιαπωνία κρατά το ρεκόρ για το μεγαλύτερο όργιο στον κόσμο! 250 γυναίκες και 250 άντρες συγκεντρώθηκαν στον ίδιο χώρο προκειμένου να λάβουν μέρος στο μεγαλύτερο όργιο πουέγινε ποτέ.
Τα πάντα κατεγράφησαν με επαγγελματική κάμερα ενώ όλοι οι συμμετέχοντες είχαν εξεταστεί για σεξουαλικών μεταδιδόμενα νοσήματα και παρά την ταμπέλα όργιο, κάθε ζευγάρι απλά συνευρέθηκε μόνο με ένα άτομο! Να σημειωθεί ότι το μεγαλύτερο όργιο πωλείται και σε dvd.
Το παγκόσμιο ρεκόρ αυνανισμού
Το μεγαλύτερο σε διάρκεια αυνανισμό έχει πετύχει ο Masanobu Sato ο οποίος αυτοικανοποιούνταν επί 9 ώρες, και 58 λεπτά (2009). Ο ίδιος άνθρωπος, πέτυχε το ρεκόρ των 9 ωρών και 33 λεπτών το 2010 όμως το 2012 ο πορνοστάρ Sonny Nash που επιδόθηκε στο σπορ αυτό για 10 ώρες και 10 λεπτά. Από την άλλη πλευρά τη μεγαλύτερη διάρκεια αυνανισμού στις γυναίκες κρατά η Kitty Kat που αυνανιζόταν επί 7 ώρες και 6 λεπτά.


.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: